dimarts, de setembre 25, 2007

Zapatero

Quan Bryan Caplan parla del votant irracional i de les seves conseqüències, instintivament sempre penso en José Luis Rodríguez Zapatero.
Ara que ZP manté reunions del màxim nivell a Nova York amb els líders de Bolívia, Mauritània i Turquía i rep un (confio que burlesc) "Qué tal amigo?" del president Bush, em sembla bona idea recordar un dels punts àlgids del currículum del José Luis abans de guanyar les eleccions, quan encara feia mèrits (vegi's fotografia) per apelar al cor del votant irracional de què parla Caplan.


Aquest estiu, a Washington, no vaig perdre cap oportunitat per ensenyar la fotografia a tothom que mostrés algun interès en la política espanyola. Cal fer pedagogia, cadascú a la seva escala, i contribuir al desprestigi internacional, en la nostra humil mesura, de l'individu que tenim per president del govern.

5 comentaris:

Blogger Odalric ha dit...

Duus la foto plastificada a la cartera? :)

10:59 p. m.  
Blogger Jordi Coll ha dit...

Anava a preguntar el mateix!

12:35 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Jordi, tu que ets un votant racional, i, per tant, tot un pensador, què en penses del darrer post dels seguidors del Girbatxov? pinyoldoliva.blogspot.com

Mal ens pesi, potser no s'ha de despreciar del tot.

1:49 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Jo tampoc m'imagino al senyor Bush aixecant-se de la cadira al pas de la bandera espanyola pels carrers de Washington...

11:23 p. m.  
Blogger Melcior Postres ha dit...

Has d'acompanyar la foto del galtes segut amb la de l'Aznar amb els peus damunt la taula, que aquestes coses als americans els agraden molt.
Salut!

9:11 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici