diumenge, de setembre 16, 2007

Drets universals

A molts els costa entendre perquè dic que els Estats del Benestar occidentals són inconsistents amb els principis que els seus propis defensors utilitzen per a justificar-los.
Els polítics socialdemòcrates (en el cas europeu, els polítics a seques) edifiquen la seva defensa de l'Estat redistribuidor sobre l'existència d'uns drets positius universals, per exemple: l'accés a la sanitat, l'educació i, en general, a uns recursos econòmics suficients per tirar, més o menys, endavant. Si ho volen saber, jo no crec que pel sol fet d'existir ningú tingui dret a que un altre persona li pagui l'educació, el metge i els volquers del nen. O vist des de l'altre costat: no crec que ningú tingui el deure de pagar el metge d'un altre si no li dóna la gana. Però això ara és igual, seguim amb els socialdemòcrates i les seves inconsistències: el cas és que transferir recursos per garantir aquests drets universals dins de les fronteres d'un Estat occidental com Espanya no és altra cosa, a escala mundial, que transferir recursos de gent molt i molt rica a gent que, pels estàndars mundials, ja és notablement rica. Per exemple: un mileurista, que rep transferències milionàries (en pessetes) en forma d'educació 'gratuïta' pels seus fills, metge 'gratuït', etcs gratuïts, forma part, aproximadament, del 15 % més ric de la població mundial. Per entendre'ns, hi ha milers de milions de persones que no poden ni somniar en tenir uns ingressos així i no cal dir que no tenen, ni de lluny, els recursos econòmics suficients per tirar endavant, però el cas és que tot i la cantarella esquerranosa no reben ni un sol euro d'aquests tinglados socialdemòcrates que tenen com a finalitat garantir uns drets...universals? Volen garantir drets universals de veritat? Suprimeixin avui mateix la sanitat pública, les prestacions d'atur, els subsidis agrícoles, les pensions no contributives, els ajuts per naixements, etc. i assegurint-se que a l'Àfrica menja tothom. O els africans no gaudeixen d'aquests drets universals que fan servir vostès per fotre'm el 30 % del que cobro? També poden fer una cosa, per solucionar la inconsistència: deixar de parlar d'una vegada de drets universals i admetre que en el fons tant se'ls en fot això de l'univers i el que volen és guanyar les eleccions a Carabanchel i al Baix Llobregat.

32 comentaris:

Blogger Xevi ha dit...

Subscric la teva opinió sobretot perquè aquest discurs que escrius al teu article ja l'he repetit mil de vegades als universalistes socialdemòcrates i púrria similar.

És la mateixa gent que van en contra de la industrialització dels països del tercer món perquè els obrers allà cobren coses com 1 € al dia (obviant que allà la vida és més barata que aquí). Són els mateixos que estan en contra dels trangènics (que alimentarien a l'Àfrica sens problemes), i un llarg etcètera.

Malfieu-vos dels universalistes.

2:08 p. m.  
Blogger @JoakimVivas ha dit...

Avui, he estat content de lelgir un bon article on explicava la vida del país que dintre de ben poc tindré el gust de visitar, Dinamarca, allà, un ciutadà pot arribar a pagar el 60% del seu sou a hisenda, ho trobo correcte, ja que els serveis són màxims. Un jove de 20 anys té un habitatge completament pagat per l'estat, sense necessitar d'afegir un euro més (allà no en tenen d'euros), un jubilat, pot vendre la seva casa i anar a viure a un pis de protecció de l'estat, on fins i tot tindrà servei d'enfermera les 24h...això són serveis senyors!

10:31 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

com t'agrada provocar...

11:17 p. m.  
Blogger Jordi Coll ha dit...

Puto Quim!

11:46 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Intentava posar un adjectiu d'admiració al article, però em conformo amb otorgar-li el que és mereix: coherència

Víctor

12:01 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

"Un jove de 20 anys té un habitatge completament pagat per l'estat, sense necessitar d'afegir un euro més (allà no en tenen d'euros), un jubilat, pot vendre la seva casa i anar a viure a un pis de protecció de l'estat, on fins i tot tindrà servei d'enfermera les 24h...això són serveis senyors!"

Típic comentari de retardat mental que es pensa que els diners surten màgicament de les butxaques dels pares o d'una puta planta de l'hort.


Superquè de la quinzena per a retardats mentals: Dinamarca, tot ho paga l'estat... PERÒ QUI CONY PAGA L'ESTAT?

Un jove de 20 anys no té un habitatge totalment pagat per l'estat. En tot cas tindrà un habitatge totalment finançat per l'estat, però si un ciutadà pot arribar a pagar el 60% del seu sou a hisenda, això vol dir que la casa on viu el jove la pagarà amb els seus impostos quan treballi. I si no la paga ell, li pagarà algú que no té cap culpa de què el ninyato de 20 anys vulgui viure en una casa gratis.

És tard i vol ploure i no vaig gaire fi, però em rebenta que es defenguin mamonades com pagar el 60% del sou en impostos i a sobre quedar tranquil.

De què aneu? De què? Fills de puta, si voleu regalar el 60% del vostre sou a l'estat, feu-ho, però com a donació voluntària, me cago en la ultra gran puta.

2:48 a. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

Xevi, Xevi, no ens alterem!! Jeje, ai Déu meu, hem porteu de bòlit!! Sempre he de calmar les aigües jo...

Amb un simple: Kim-i, que t'has pres? Ja quedava tot entès home! Jejeje!!

Un gran article Sr. DLT.

12:18 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

És que he arribat tard a casa després d'un sopar i anava amb els ulls injectats en sang i cansat, hehehe.

Però manting l'actitud! Hi ha una cosa més maligne al món que el desig de manar, i és la voluntat d'obeir, i dins la voluntat d'obeir hi entra el voler pagar el 60% de la renda pròpia me casu'mdena!

12:30 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Ells creuen que tal, tu creus que qual... Estàs parlant d'economia o de religió? Pel pròxim post pots començar dient "Jo crec que les vaques volen" i pots continuar amb les tonteries de sempre. Jutjar un sistema per la qualitat dels seus polítics és absurd si vols ser coherent. És com dir que un ordinador no funciona perque l'usuari no el sap fer servir. A més la teva lògica és ser liberal per no agradar-te el sistema actual. Com si ets del Barça per no ser del Madrid. No pots buscar altres alternatives pròpies? No cal que ho copiis tot dels teus autors preferits. Apa, a cagar a la via.

5:25 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Anònim, lamento que facis el ridícul així. No has entès res i pretens fer comentaris graciosos amb analogies pròpies d'una discussió de 1er d'ESO. Busca coherència al diccionari i quan sàpigues què vol dir torna a donar lliçons, que et posarem nota.

5:41 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Que no els entenguis no vol dir que siguin de ESO.

6:36 p. m.  
Blogger Marchelo ha dit...

Director, veig que la teva casa segueix sent el reducte més lamentable del Club dels Liberals...

Com ja saps amic Director, sóc un home de poca paraula, perquè ja és la segona vegada que escric aquí havent dit que no ho faria més. Reconeixo que quan tinc ganes de posar-me de mala òstia llegeixo aquest blog, i va molt bé. Aquest mèrit, però, no només és teu. Aquest tio tan elegant anomenat Xevi en té part de culpa.

Xevi, fas bé de no fer públic el teu perfil, perquè t'hauria de fer vergonya escriure el que escrius. No sé qui és aquest kim-i, i m'és igual, però dir-li retardat em sembla passar-se de la ralla. I després ho justifiques fen-te el graciós. I tots, com sempre en la vostra xarxa de blogs, a chupar-vos les p..... amb la gracieta.

I Director, és lamentable la forma en què contestes als qui et porten la contrària. Qualsevol argument que divergeixi dels teus el titlles de ridícul, fes-t'ho mirar noi.

Guillem Casas, tu que ets l'únic educat, espero que no siguis tan tolerant amb insults com els del burru del Xevi, tot i que sigui dels teus i quedeu per pendre orxates.

12:37 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Doncs que vols que et digui, marchelo. Jo no sóc liberal (tot i que en temes econòmics coincideixo més amb el liberalisme que amb l'esquerra més estatista), però m'ho passo bomba llegint aquest blog. El que escriu no val per res, només són jocs dialèctics, però has de reconèixer que el senyor director té estil. Si t'oblides dels continguts (simples criaturades) i et quedes amb les formes, aleshores descobriràs l'autèntic valor d'aquest blog.

2:32 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Sou una colla de fascistes.

4:56 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

http://www.ulldepoll.wordpress.com

(Crítica política, musical, futbolística, literatura)

El bloc nº1 de Wordpress en català!

5:23 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

sr Marchelo,

jo tinc un blog http://xaroussek.blogspot.com on hi diu exactament qui sóc. No sé perquè no es pot accedir al meu perfil des d'aquí, però sí que s'hi pot accedir des del meu blog. A diferència de molts, no sóc un covard que s'amaga rere l'anonimat d'internet per a insultar a la penya.

9:22 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

ah, Marchelo, després d'entrar al teu blog ratifico que tu i els teus amics sou una colla d'imbècils i retardats mentals. No insulto, constato un fet.

9:30 p. m.  
Blogger Marchelo ha dit...

Aquí t'has passat Xevi... veig que ets un descerebrat que no pot parar a pensar ni un moment si el que està escribint li dicta la punta del rabo... m'atreviria a dir que ni el Director fa això.

Els meus (suposats) amics als qui et refereixes han saltat per una afirmació patètica que fins ara encara, per sort, no s'havia llegit en el meu blog: sóc director i productor (ei, fins aquí de conya).... QUE QUEDI CLAR, afirmes! A mi el que em queda clar, independentment que siguis liberal, purria sociata, o qualsevol altre merda, és que ets, com a persona, un capullo integral.

Per mi no cal que tornis a passejar la teva sabiduria cinematogràfica pel meu blog.

I Director, sento sincerament haver fet justament algo del què sempre em queixo, insultar. Sé que d'aquesta forma es perd la raó, però és que quan s'és capullo, s'és capullo. I disculpa també haver parlat d'un tema desconegut per tothom, està clar que és algo patètic que no ha lugar. Ja se sap, el que dicta la punta del ... va a missa!

10:41 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Ui sí, un capullo... Ui ui ui vas a la senyu!

Ok, puc semblar un capullo i fins i tot ser un capullo, però tinc raó... I això em dóna una satisfacció personal indescriptible. Tu pots fingir mantenir les formes tant com vulguis, però per més correció política que pretenguis, no tens raó.

I això m'omple de "honda satisfaccióng".

2:08 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Quina decepció més gran, pensava que l’ESCAC tenia un nivell més alt... i ara resulta que qualsevol imbècil ignorant fill de papá que es creu superior a la resta de la població hi pot entrar i sortir graduat?!! Jajajaja, perdona que em rigui de tu eh... No serà que ets el fill d’algun / a senyu no Xavier? Va tonto confessa... quan els ha costat als papis el teu títol?? I la teva productora?? No em faràs creure que algú que no veu més enllà del seu melic, que té la sensibilitat a la punta de... del nas perquè la polla ni te la trobaves (d’aquí aquesta necessitat teva de sentir-te superior a la resta, de reafirmar la teva existència deixant clar el que ets allà on vas, a més d’un capullo i un fantasma, necessites esbombar del què treballes per justificar la teva banal presència i definir-te amb un important càrrec guay que només denota que la tenies molt petita)... per cert, parlo en passat d’ella perquè sabem que se’t va caure, per no utilitzar-la rei, que tots podem veure la foto que tens en el teu perfil i ratifico que ets el típic marginat de classe, el nen gordo al que no deixaven jugar a futbol, del que tothom es reia, del que les nenes fugien (i encara ho fan, però ara sempre pots dir que ets director + productor i que podran participar en la teva pròxima pel•li eh campeón), el típic nen aturat i margi que hi ha a totes les classes... Seguint amb el que et deia, que no em faràs creure que algú com TU, per més títols que puguis tenir, és capaç de dirigir res... però bé, suposo que tots els teus assessors i sobretot els guionistes (per cert, mantinc s’escriu amb “c” i no amb “g” que suposo que utilitzes molt aquesta paraula pel “mantinc a ratlla a tots els meus subordinats”) deuen cobrar una pasta gansa, per aguantar-te, que té mèrit i per fer la teva feina...
Estàs poc cuit Xavier i ser tan pedant potser és un handicap per algú que tot just comença... Esperem que no ploris quan se’t tanquin les primeres portes (que quan et marginaven te’n feies un fart eh)... Encara que pagant, tot es pot aconseguir no Xavier?
No insulto, constato que ets patèticament un desgraciat (ni això pots portar amb honra). Segueix amb la teva diarrea mental però fes-nos un favor a la resta de mortals: reserva-te-la per vomitar-la en els teus futurs culebrons (de City TV).

1:30 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

A part de no encertar en quasi res el teu anàlisi (sí, sóc pedant, i què?), es constata que ets un/una amarga/da (no sé què ets) i reprimit/da sexual.

No he estat mai cap nen gras i molt menys cap marginat... I els dos darrers mesos els he passat cardant cada dia amb una preciositat italiana, pots veure'n la fotografia aquí:

http://img250.imageshack.us/img250/8265/lecce20050403hb.jpg

I si al blog de l'inefable Marchelo hi he dit que era director i productor ha estat simplement perquè quedés clar que tinc un assessor per un tema laboral cinematogràfic i no pas una fantasmada.

He estudiat i treballo de productor (guanyi més o menys, això no hi té res a veure). Si dic que ho sóc, segons vosaltres, sóc un fantasma. I si fos, per exemple, dentista? També seria un fantasma per dir que sóc dentista?

Deus creure't molt llest o llesta fent aquesta merda d'anàlisi que, a sobre, està absolutament equivocat vers la meva persona. Ui! Quin crack! D'aquí a analista de la CIA!

Analitza'm tant com vulguis, critica'm tant com puguis...

Constatem un fet: visc com un rei i follo amb dones precioses. Si em tens enveja és el teu problema.

9:02 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

L'enllaç ha quedat mig tallat.

lecce20050403hb.jpg (nom de l'arxiu)

LOL

9:03 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

A l'Escac erets un primo, veig que ho segueixes sent...

12:49 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

I tu un covard anònim.

2:39 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Dóna la cara si tens ous.

2:41 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

De fet, s'ha de ser molt covard o molt primo per insultar a la penya de manera anònima.

2:45 p. m.  
Blogger Marchelo ha dit...

Xevi,

"Siembra vientos y recogeras tempestades", diuen. Al final el temps sempre acaba posant a tothom on es mereix. En el teu cas, no puc evitar que se'm dibuixi un somriure a la cara quan ho penso.

4:23 p. m.  
Blogger PETATS A ULTRANÇA ha dit...

Jo conec en Xevi i no és gordo ni margi, se li poden criticar moltes coses però no n'heu clavat ni una carallots.

7:28 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Vols dir que no n'hem encertat ni una carallot? S'ha de ser PRIMO per escriure tres post en 5 minuts... serà que està massa preocupat pel que puguin pensar els altres i per això no pot evitar excusar-se...

8:52 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Si estigués massa preocupat per la opinió d'altri em faria del PSC o escriuria crítiques de cinema de merda en comptes d'insultar* a tot quisqui a tord i a dret com faig :D


* insultar ho dic per què micos com vosaltres m'entengueu. Jo no insulto, jo constato.

8:22 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Escriure* crítiques sobre les teves pel·lícules seria lleig** Xavier.

* Caldria que primer aprenguessis a escriure, que no pares de fer-me faltes Xavi

* això de lleig ho dic per la teva foto, constato un fet.
Ja que treus el tema micos... hi tens una important retirada no? Si no fos per aquesta prominent entrada que et dibuixa un futur cert de calvície series el triomfador del Zoo!

1:37 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Ahahahahah!

Atacar-me per la calvície... Oh! Sí! Oh! Això em deixa sense arguments! KO totaaaaal....

Només un retardat mental atacaria a algú per la seva calvície.

1:14 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici