dissabte, de setembre 22, 2007

Teories fallides

Fa uns mesos tenia aquest post per publicar i per circumstàncies que desconec no va sortir. Ara que comencem a sentir molts experts oferint lliçons d'economia arran de la crisi hipotecària, etc. aprofito per penjar-lo.
No sé ben bé qui és el senyor Pere Torres; vaig entrar al seu blog fa temps perquè un diputat socialista del grup parlamentari de CiU, en Carles Campuzano, en parlava molt bé. N'esperava qualsevol barbaritat i no em va decebre. Em va fer molta gràcia, especialment, aquest comentari que posava sobre el president del Banc Central Europeu:
"Ell solet –bé, amb els seus experts ben remunerats– decideix quan l'economia s'escalfa i cal refredar-la perquè no s'espatlli. I ho executa amb un aplom que fa feredat, sobretot si has llegit una mica d'història econòmica i t'adones que no és altra cosa que una successió de teories fallides."

He d'entendre que el senyor Torres no agafa avions? Perquè no cal que li recordi, si ha llegit una mica d'història de la ciència, que la física, com l'economia, no és altra cosa que una 'successió de teories fallides'.

1 comentaris:

Blogger Xevi ha dit...

"Ell solet –bé, amb els seus experts ben remunerats– decideix quan l'economia s'escalfa i cal refredar-la perquè no s'espatlli."

Aquesta frase és de retardat mental. Independentment de si s'està o no a favor d'un Banc Central Europeu, al president del BCE i als seus experts se'ls remunera precisament perquè mirin d'arreglar l'economia perquè no s'espatlli.

5:29 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici