diumenge, d’agost 26, 2007

Fanatics

Nit a Cala Canyadell, entre Torredembarra i Altafulla. Intensitat apocal·líptica, obscena. Suor, aigua salada i les onades, que molesten de tant en tant. És comunista, de les que s'ho creuen, fanàtica (gairebé com jo), convençuda, equivocada. Feia unes hores m'explicava com havia votat Iniciativa, així, tan fàcil, tan bèstia. Faldilla negra, curta, retallada. Fa temps que només acostumo a parlar amb cínics i em fa gràcia, de tant en tant, veure una noia sense un gram de cinisme, amb franquesa, un punt d'excessiva transcendència (que no li hauria tolerat sense la intermediació providencial dels pits sota la samarreta cenyida), explicar-me perquè ens odia a mi i al Salvador. A quatre grapes. Ens decidim per un polvo ecumènic, entre fanàtics impenitents, tot queda a casa.
S'acaben les vacances, no suporto als moderats, no hi vull perdre més el temps.

11 comentaris:

Blogger Guillem Casas ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

9:14 p. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

Jaja! Déu n'hi do, Jordi, Déu n'hi do!

Per cert, pel que fa a això de la pena de mort que comentes en l'article anterior, justament avui hi pensava (m'ho recordava això de la castració química que vol Sarkozy) que totes aquestes mesures, al cap i a la fi, no han acabat mai de persuadir a algú que realment hagi volgut cometre aquell acte.

Ni disposo de dades, ni les vull, simplement crec que un pirat és un pirat i tant se li'n fot si després el pelen o li tallen la tita.

Suposo que els teus arguments, com sempre, seran molt més tècnics que aquesta meva reflexió de Diumenge havent dinat però mira, ja que ho comentaves, te la trasllado.

9:15 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

referent a l'escrit del vila (sembla que t'ha agafat carinyo, eh?): tu creus que una dona pot violar a un home? malauradament, jo crec que a un home només el pot violar un altre home...

2:01 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

A l'igual em faria jo una votant d'iniciativa, per molt bona que estigués.

2:08 p. m.  
Blogger Tumbaíto ha dit...

¿Cree que el sexo fuera del matrimonio es "liberal"?

9:32 p. m.  
Blogger Jordi Coll ha dit...

I després cap a la dutxa i a fregar ben fort, no?

12:23 a. m.  
Blogger Javier Hurtado Mira ha dit...

Benvolgut Jordi,

T´acabes de guanyar un nou lector. Des de Archipiélago Duda he anat a un altre bloc i et tenia lincat; al veure el teu perfil Libertarian... m´ha encantat. Jo sóc libertarià en tot, però coses com Defensa, la Pena de Mort i demés... s´han de defendre per l´Estat, per molt que em pesi. El teu candidat -estic segur- es Ron Paul, oi? M´agrada, el que passa és que contra els terroristes islàmics no sería un bon President dels USA. Et recomano, si encara no el coneixes, Diario de América, centrat més que res en els USA i des d´una persperctiva liberal-conservadora-libertariana si es pot dir, jeje.

Salutacions pro-Reagan,

Javier H.M.

P.D.: per cert, qué és això dels "Païssos Catalans"? La realitat és un altre...

2:54 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Una altra cosa que em va sorprendre es que de tant en tant al mig del carrer et trobes com un geiser (surt una columna de vapor d'aigua, o surt per alguna trapa del carrer). Aixo es veu, es perque la ciutat te una xarxa d'aigua calenta de subministrament a les cases. O sigui, que no hi ha un calentador a cada casa sino un de general per la ciutat. Em va sorprendre sobretat perque es la cosa mes comunista que he vist en directe amb els meus propis ulls. A mes es un gasto energetic increible, perque es perd moltissima quantitat de calor durant el recorregut... En canvi si disminueixes el recorregut d'aigua calenta (posant calentadors casolans) no en perds tanta. O aixo o ho ailles tot molt be, que no es el cas.

1:37 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Des del bloc de Xavier Mir a Vilaweb, on ara fa un any va engegar-se la campanya "Jo també vull un estat propi" que ha donat lloc a la Xarxa de Blocs Sobiranistes i al web www.estatpropi.cat, ens arriba una nova proposta. Es tracta d'un visionat massiu del documental sobre el cas d'Èric Bertran realitzat per Xevi Mató, subtitulat a l'anglès per Heather Hayes i disponible a YouTube:


Mir proposa que la setmana del 27 d'agost al 2 de setembre s'escampi la iniciativa mitjançant apunts als blocs i enviament de notes de premsa o de correus als mitjans de comunicació. A partir del 3 de setembre i fins al dia 9, es tracta de visionar tantes vegades com es pugui el documental sobre el cas Èric Bertran per tal que pugi posicions al rànquing i entri al circuit dels més vistos. D'aquesta manera, mitjançant el recurs coordinat de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, s'espera aconseguir una projecció internacional del cas d'Èric Bertran, del dèficit democràtic de l'Estat espanyol i de la presa de consciència que està experimentant el poble català pel que fa als seus drets nacionals a fi de tenir un Estat propi.

El documental s'ha penjat a YouTube en cinc parts. El vídeo que caldrà visionar massivament és la primera part:

http://www.youtube.com/watch?v=aIiRFSCgGu4

(A la dreta del vídeo hi trobareu els altres quatre fragments del documental)

Podeu anar seguint l'evolució de la proposta al bloc de Xavier Mir

5:16 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

a veure què et sembla aquesta notícia sobre immigració... selecciono un fragment, i la versió complerta la podeu consultar al link.

And why is Sweden the preferred destination?
- - - - - - - - - -

“I think people don’t want to work because if you want to you can,” said Mithal Romi, a 41-year-old Iraqi who arrived in Sweden with his wife and three children in 1996.

[…]

“The state gives you everything when you arrive. Swedes are more tolerant than Danish people” for example, he said.

“The problem is they don’t want to work, they just want to get money and black work (under the table). This is not a good idea,” Romi said.



http://gatesofvienna.blogspot.com/2007/07/swedes-are-more-tolerant-than-danes.html

6:47 p. m.  
Blogger @JoakimVivas ha dit...

Caram!! Que aquesta és socialdemócrata com jo, deixen per els altres també, eh!! jeje

2:53 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici