Pena de mort
Uns funcionaris de l'Estat de Texas han assassinat fa unes hores al ciutadà John Ray Connor. No s'espera que els funcionaris hagin de respondre pel crim comès. El motiu no és precisament que no se'n conegui la identitat, o que se n'ignori el mòbil, ni tampoc que no s'hagi trobat l'arma del crim (es parla de tres injeccions). No és, tampoc, que no hi hagués testimonis; de fet, una pila de diaris els identifiquen amb noms i cognoms. La diferència entre aquest assassinat i, per exemple, els que va cometre el ciutadà John Ray Connor en un supermercat de Houston el 1998 és que en Connor matava en el seu nom i aquests senyors mataven en nom de... l'Estat. El mateix que ens roba cada dia una part del nostre treball, del nostre esforç, del nostre temps. El mateix que ens posa multes si no ens cordem el cinturó de seguretat, si no ens posem el casc o si no li entreguem la part que vol de les nostres collites i que ens diu què hem d'estudiar i què no a l'escola i a la Universitat. Aquest monstre que roba, saqueja, extorqueix i, com avui, assassina a sang freda, s'ha cobrat aquest matí una nova víctima, en John Ray Connor. Tu i jo també som víctimes de l'Estat, no ho oblidis.
5 comentaris:
Fa vergonya ser complice i víctima alhora d'algu que assassina. Així s'ha de sentir un ciutadà liberal d'un estat amb pena de mort
Seràs progre...
Aplicaria amb molt de gust la pena de mort a l'Estat. Mort a l'Estat!
I si l'hagués assassinat un altre ciutadà després d'haver-li fet el seu propi judici individual? Vaja, un botxí freelance no vinculat a cap poder judicial estatal. Visca Puerto Hurraco!!
Doncs jo trobo perfecte la pena de mort. És com si tu tens un cotxe i ve un i te'l roba, eh que el voldràs recuperar? i si no el pots recuperar preferiràs que sigui destruït abans de que el tingui el lladre cabró. Doncs això és el mateix, si un fill de puta mata una persona es mereix que el matin.
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]
<< Inici