divendres, de maig 11, 2007

Comprin

'A supporter once called out - Governor Stevenson, all thinking people are for you!- And Adlai Stevenson replied - That's not enough. I need a majority.'
De l'introducció del nou llibre de Bryan Caplan: 'The myth of the rational voter'. Lectura imprescindible.
Alguns em demanen traduccions de les cites en anglès. El fet que hi hagi lectors incapaços d'entendre l'anglès em sembla una evidència empírica que corrobora la meva tesi sobre els lectors d'aquest blog: la majoria són d'esquerres. Cosa que em convenç encara més del que vaig dir en aquest post.
[Un seu partidari una vegada va exclamar: - Governador Stevenson, tota la gent que pensa està amb vostè!- I Adlai Stevenson respongué- No n'hi ha prou. Necessito majoria-.]

6 comentaris:

Blogger Raül Alcón ha dit...

Ets una puta bèstia.

2:17 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

No ve al cas, però m'has fet pensar en les ximpleries que diuen els polítics i mitjans de comunicació (sobretot els d'esquerres, que sempre les diuen més grosses) en relació a l'Anglès, com ara el tòpic de què "Catalunya som a la cua d'europa en el coneixement de l'anglès..." (i sempre seguits de països amb llengua romànica). Curiosament els països europeus de llengua germànica sempre són els capdavanters en el coneixement de l'anglès...

Això em carda molta ràbia perquè és una cosa que tothom repeteix i ningú gosa dir que és una estadística per a subnormals profunds. És com dir que és més fàcil per a un català aprendre italià que per a un anglès o un xinès.

Lo de que la gent d'esquerres no sap llegir massa anglès ho desconec. Sempre he anat a escoles de pagament i tinc poc contacte amb gent propensa a agafar la malaltia socialista.

2:48 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Acabo de llegir el que he escrit i veig que no m'he expresat bé. És evident que és més fàcil per a un català el saber italià que per a un anglès. El que és de subnormals és fotre un rànking dels que més "coneixement de l'anglès tenen" per les raons que ja he dit abans.

(...)

És tard, vol ploure i estic força espès.

2:52 a. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

En Raül a explicitat força. :)

No parlar anglès = ser d'esquerres?

Jojo.

9:48 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

+ exactament: no entendre l'angles=imbecil=d'esquerres...conve no confondre's amb les variables latents.

4:26 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

No és es que no entenguem anglès. Per sort, com ja vaig dir en el seu moment, és una llengua tan simple i barruera, de poble, que efectivament seria d'imbècils no entendre-la.

El que passa és que no m'agrada llegir en anglès, per les raons abans citades i d'altres. Si tu et creus més intel·lectual parlant en anglès (guau, que gran que ets, saps anglès), aleshores endavant. Cap problema.

4:57 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici