dimecres, de maig 02, 2007

Prou

Diumenge a França han de triar entre dos socialdemòcrates, això és tot. En Sarkozy fa veure que és més autoritari en coses com la immigració i l'ordre públic i la Ségolène, que dubto que s'hagués plantat on és ara si no fos dona, és més autoritària en la restricció d'una de les llibertats més elementals de l'ésser humà: l'econòmica. Si fos francès votaria en Sarkozy perquè em sembla més intel·ligent, però que ningú no s'enganyi, no és liberal.
De totes maneres, últimament tinc la sensació que els liberals, a Europa, ens hauríem d'abstenir sempre i en tot lloc, per no fer el joc al sistema endogàmic i putrefacte que ofega des de fa anys un continent en la més trista i lamentable de les mediocritats, una maquinària incapaç de desfer-se d'aquesta ridícula veneració per l'Estat del Benestar i el govern omnipresent i paternalista, que desconfia de la iniciativa individual i condemna als emprenedors i als que tenen talent i ganes de fer les coses bé a carregar amb la llosa dels mediocres i els ganduls, que expolia el producte de la teva suor, el fruit del teu sacrifici diari i les precioses hores del teu temps en benefici d'un bé comú que ningú no sap on és ni se l'espera per sopar. I cada dia és més gran la manipulació a què t'han de sotmetre perquè segueixis acceptant que cada any uns buròcrates que no t'han presentat mai s'emportin la meitat del teu sou o dels teus beneficis i els gastin en els projectes que com a conseqüència de la propaganda que ells mateixos orquestren i paguen amb els teus diners, amb els diners que no podràs fer servir per comprar la bicicleta del teu fill o per pagar-li la carrera als Estats Units, tu mateix t'arribes a creure que són necessaris.
Emprenedors del món, uniu-vos. No hi teniu res més a perdre que les vostres cadenes.
Sí, avui estic cabrejat, suposo que hi deu tenir a veure el fet que ja tinc data per tornar a Barcelona i donar per acabat [la primera part de] l'exili americà.

7 comentaris:

Blogger Moré ha dit...

Sr. Director,

Sarkozy és conservador, no el confonguis amb socialdemòcrata. Els dos reforcen l'estat, ella el social, ell l'econòmic-d'ordre. Jo em segueixo quedant amb Sarkozy, malgrat no sigui liberal.

8:34 a. m.  
Blogger Raül Alcón ha dit...

Home, entenc la teva posició, ara que has de tornar a Europa i tot això (sempre és maco tornar, oi, aterrar a Barcelona, la nostàlgia, ja saps). Però en Sarko ho fa molt bé.

7:34 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Si, es clar ... es que els pobres són pobres per que s'ho mereixen. No creen riquesa, són un ganduls poc valents. Si es moren de gana ... ells s'ho han buscat!

7:59 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

No has entès res. M'esgarrifa pensar que gent amb una capacitat d'anàlisi tant reduida com la teva sigui qui al cap i a la fi decideix qui ens governa...Trobo que encara podem donar gràcies, segons com; vist el panorama (perfectament il·lustrat amb el teu estúpid comentari) les coses podrien anar molt pijtor.

8:26 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

el teu individualisme fa fastig

11:30 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

gràcies.

9:33 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

França fa cagar (són tant o més lladres qu'els espanyols, però tenen millor "savoir faire")

2:42 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici