dissabte, de maig 05, 2007

Bé Aznar

Cada dia m'agrada més José María Aznar. Avui he llegit que ha gosat queixar-se de les tradicionals campanyes nauseabundament paternalistes de la DGT; l'aplaudeixo, i més veient les bestieses que han arribat a dir personatges com De la Vega, Blanco o el conseller comunista Joan Saura. Només em sap greu que se'ns hagi tornat tan liberal des que va deixar la presidència del govern, perquè el cas és que mentre la va exercir es va comportar com el que jo anomeno socialista per omissió: no va gosar acabar amb la sanitat ni l'educació públiques, de fet ni tant sols ho va intentar; i si no recordo malament les campanyes de mamà-DGT eren si fa o no fa igual de fastigoses. Els cinturons de seguretat i els cascos a la moto tampoc no van deixar de ser obligatoris, em sembla. Però en fi, més val tard que mai.

Les frases d'Aznar que mereixen ser recordades:

"No puede ir a más de tanta velocidad, no puede comer hamburguesas de tanto y además se le prohíbe beber vino; déjeme que decida por mi, que en eso consiste la libertad"

"los que hemos defendido siempre la libertad y creemos que es buena, defendemos también que la gente pueda tomar sus decisiones

12 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Senyor Director de l'Estable:

L'entenc. Com que la vida hauria de ser un dret i no un deure com així ho entenen molts Estats 'de facto', l'individuu hauria d'escollir si es vol que se li practiqui l'eutanàsia, si es vol suïcidar, si es vol posar el casc, etc. Hi estic d'acord.

Però… què passa amb els innocents que van per la carretera i moren per culpa dels imprudents? Com vostè sap, les estadístiques estan plenes de morts d'aquest tipus. De gent que ha mort perquè algú havia begut massa o circulava a una velocitat inadequada, cosa que tant Aznar com vostè sembla que defensin, ja que aquesta desició suposa l'ús de la llibertat de l'individuu. No tenen dret a circular amb seguretat, a que els altres els respectin i no cometin infraccions que els posin absurdament en perill? Qui ha de controlar aquest dret?

Tenc la impressió que tant Aznar com vostè entenen malament el concepte de llibertat. Naturalment que tothom ha de poder prendre les decisions que li convenguin més per si mateix, però sempre i quan no perjudiquin als altres, i circular, posem per cas, begut a 260km/h per una via pública perjudica als qui l'utilitzen fent ús del seu dret de pas sense tenir coneixement (perquè no l'han de tenir) de la causa ja que posa la seva vida en perill. Això no és llibertat.

No només existeixen els drets sinó també els DEURES, cosa que, desgraciadament, molts a vegades no tenim en compte.

Moltes gràcies.

6:24 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Giorgio Giorgio, això d'Usa t'ha afectat ben bé la torradora. El fet que els americans, per influència de Bush, es considerin pro-aznar, no implica per res del món que, un català de soca arrel com ets o que erets almenys, es torni pro-aznar. Jordi, per molt que vulguis aconseguir la nacionalitat americana, els gens són els gens i la sang és la sang, no t'enganyis, l'Aznar és un petit diable que no pot tolerar la nostra pàtria i que a més, es creu un gran divulgador d'idees...jajajajaja, pobret!! Així doncs, fes el favor de posar seny als teus escrits i divulgar opinió, i no vanalitat.

9:43 p. m.  
Blogger Moré ha dit...

Sr. Director,

Va ser el govern d'Aznar qui va posar les actuals normes d'alcohol en sang... és una mica cretí i oportunista dir ara el que dit. Per altra banda, tal i com va fer les declaracions, van ser ben poca-soltes i sense educació.

10:10 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

La veritat és que és una autèntica llàstima que ja no sigui el nostre president.

Per cert, està molt bé això de la sang i els gens, Mercè.

10:44 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Senyors, gràcies pels seus comentaris. És curiós com excita les baixes passions qualsevol menció a l'expresident Aznar, alguna cosa deu voler dir. Em sembla, de totes maneres, que no han acabat de llegir bé el meu post: el que aplaudeixo és l'atreviment d'un expresident a criticar públicament el PATERNALISME de les campanyes de la DGT, punt. Lògicament que NO em sembla bé ni crec que sigui cap dret conduir begut (a no sé que sigui en un circuit tancat i tu siguis l'única possible víctima de la teva decisió, és clar).

10:53 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Aznar excitta les baixes passions com les podría excitar una felicitació a l'Holocaust jueu o un aplaudiment a la Inquisició.

11:08 p. m.  
Blogger Daniel Vicente Carrillo ha dit...

Va, ja que ho demanes:

http://justicia.bitacoras.com/archivos/2006/03/20/la-inquisicion-espanola-precursora-de-los-derechos-humanos

11:47 p. m.  
Blogger Daniel Vicente Carrillo ha dit...

El vincle és massa llarg. En dono un altre:

http://boards1.melodysoft.com/
app?ID=arje&msg=378

Disculpes avançades per sortir-me del tema.

11:53 p. m.  
Blogger Julio ha dit...

Jo també demano disculpes per sortir-me del tema: et tinc enveja, Jordi, jo també vull parlar amb en Mankiw!

Records.

9:57 p. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

Si llegeixo el teu article i hi afegeixo el teu comentari no cal que digui res més. El problema, però, és justament que Aznar diu tot això havent tingut el poder per fer-ho i no ho va fer. Per tant, i en una modesta i humil opinió, no em mereix cap tipus de respecte que ho digui ara, no te cap tipus de mèrit.

1:42 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

L'Aznar fa cagar perquè és un espanyolista. Si fos catalanista seria el mestre Jedai.

2:34 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

L'Aznar fa cagar perquè és un espanyolista. Si fos catalanista seria el mestre Jedai.

2:34 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici