dimarts, d’agost 14, 2007

Com va el món

Barbaritats que m'han arribat aquests dies de vacances (que continuen):
1. A un amic meu els Mossos d'Esquadra li retiren 6 punts del carnet de conduir, li posen una multa de 400 € i proposen retirada del carnet durant un mes per circular a 130 km/h per l'autopista (amb antiguitat de carnet inferior a un any). No cal dir que té tot el meu suport. Els límits de velocitat a les carreteres catalanes són ridículament baixos pel potencial tècnic dels cotxes moderns. I no oblidin mai que les lleis, com tota la realitat insitucional, només existeixen (o més ben dit, només gaudeixen del poder que tenen) en tant que així es desprengui d'una intencionalitat col·lectiva en aquest sentit. En altres paraules: un Mosso d'Esquadra, o el president del govern, només té l'autoritat que té perquè nosaltres ens creiem aquesta autoritat, sinó només estem davant d'un individu vestit de color blau o d'una versió subnormal del Mr. Bean, respectivament. Canya a l'Estat. Em sento més anarquista que mai.
2. Salivera prevòmit quan veig al TN migdia de TV3 uns Mossos explicant el fotimé de multes que posen a ciutadans que no porten cordat el cinturó de seguretat. Nanny-State. Repugnant.
3. Una altra vegada el TN migdia de TV3: parlen de la dimissió imminent de Karl Rove, l'assessor polític del president Bush. La crònica és de manual de com NO ha de ser una crònica periodística. Arribo a sentir aquesta frase, just abans de canviar de canal: '...però la realitat era només una nosa per a l'Administració' (referint-se a la guerra de l'Irak). No cal dir que estic en contra de la guerra, com a programa governamental fracassat (valgui la redundància) que és. No cal dir que el president Bush em sembla un socialista per omissió, que no ha acabat amb cap dels programes col·lectivistes que tenen als EUA (Medicare, Medicaid, subsidis d'atur, educació pública, etc), però que la televisió pública catalana doni per fet als seus telenotícies que el govern dels Estats Units és una banda de mentiders, manipuladors, corruptes, etc. em sembla del tot fora de lloc. Això no vol dir que jo no ho pugui pensar (de la dels EUA i de les de tot el món) i escriure a l'Estable. Cal privatitzar TV3 ahir mateix.
4. Un empresari de la construcció de Barcelona (d'origen xinès) ha de pagar una multa de 85.000 € perquè els seus treballadors no portaven cordat un arnès obligatori (de què disposaven!). Vomitiu.
5. Recomano als meus amics liberals (i anarquistes) enfrontar-se cada matí a la dosi informativa diaria en dejú, per evitar trasvalsos intestinals com els que m'han afectat aquests dies.

11 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Molt xerrar de diners però encara no n'has guanyat ni un.
Que fàcil és viure dels pares i anar de ric.

3:05 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Lo dels límits de velocitat és d'un absurd incontestable.

I a sobre la púrria socialista ha aprovat que el màxim a l'àrea metropolitana sigui 80 km/h sota l'absurda idea de contaminar menys!

Catalunya serà un país el dia que mori l'últim socialista (socialista, esquerranós, esquerranoide, comunista... qualsevol cosa a l'esquerra de l'anarco-capitalisme he-he-he).

11:09 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

L'últim català liberal va morir el 1714 em sembla. Des de l'època dels almogàvers fins a 1714 el lema dels catalans era "viure lliure o morir".

Sóc de l'opinió que els catalans de debò van morir tots a l'exili de le diverses guerres que ha patit lo nostre país.

11:10 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Jordi, has vist aquest video del monologuista economista sobre els 10 principis del teu venerat Mankiw?

http://www.youtube.com/watch?v=VVp8UGjECt4

Salut!

4:32 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

http://www.digitaljournal.com/article/216796

11:03 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

A propòsit de la general ignorància en economia de la gent: Economia?, el Vita brevis del Graupera avui.

8:41 a. m.  
Blogger Enmig del camí ha dit...

I encara mires el TN de TV3. Tot és propaganda comunista. Res més.

1:46 p. m.  
Blogger Odalric ha dit...

TV3 és el reflex de la Catalunya d’avui: Mediocre, ignorant, submisa, patètica i totalitària.
Es a dir, TV3 és un fàstic, però és el país que tenim...

2:55 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Tv3 és horrible.

12:54 a. m.  
Blogger Odalric ha dit...

Quan he dit: "Es a dir, TV3 és un fàstic, però és el país que tenim..."

Hauria d'haver dit:
"Es a dir, TV3 és un fàstic, PERQUÈ és el país que tenim..."

1:23 p. m.  
Blogger Àlex Maymó i López ha dit...

M'agradaria veure que pensaries si tinguessis un accident per culpa d'un conductor que condueix saltant-se les normes de circulació. Jo tinc el dret d'anar tranquil per la carretera tant quan vaig en bicicleta com en cotxe i que no vinguin autèntics desgraciats que es pensen que conduir és com un joc.

Si no et sembla bé que la gent hagi de portar el cinturó em semblaria coherent si en el cas de patir lesions molt més greus del normal tu paguessis totes les despeses mèdiques adicionals. Si la gent no vol portar casc doncs si arriben a l'hospital amb el cap obert doncs que després els hi cobrin totes les despeses.

Encara que no t'agradi l'estat del benestar no hem de pagar entre tots i totes les bogeries d'uns quants.

3:30 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici