dijous, de juliol 26, 2007

Un politic valent

Magnific post d'Inaki Anasagasti.
Per cert, al costat dret de la pantalla veuran un quadradet de color verd. Es tracta d'una iniciativa d'Amnistia Internacional (www.irrepressible.info) que he descobert precisament a traves del blog de l'Anasagasti. La idea es que tothom que tingui un blog o una pagina web pugui cedir un espai per la publicacio de noticies, articles, textos, etc. que hagin estat censurats pels governs de qualsevol pais del mon. M'ha semblat una bona idea i animo a tota la xarxa de bloggers liberals a sumar-s'hi i posar les coses mes dificils als governs que lluiten contra la llibertat i la creativitat individual.

1 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Excel·lents suggeriments els d'avui, Sr. Director.

L'entrada del bloc d'Iñaki Anasagasti ja l'havia llegida i hi coincideixo amb la seva valoració, magnífica. Per cert, el Sr. Jordi Cabré també, avui en parla a l'opinió del director del seu diari.

En canvi, desconeixia la iniciativa d'Amnistia Internacional. Trobo que és una bona pensada, tant de bo s'hi sumin molts altres blocaires liberals. Els qui no disposen de bloc o pàgina web, com ara jo mateix, poden signar el compromís sobre la llibertat a Internet.

10:18 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici