dissabte, de juliol 21, 2007

Endavant

Desolador, per un català, veure com a Madrid les llibreries obren les portes a la 1 de la matinada per vendre el Harry Potter. També arriben (bones) notícies de Tel-Aviv, on algunes llibreries han desafiat les amenaces de sancions del mateix primer ministre si obrien durant el Sabat. La iniciativa individual contra les imposicions religioses i progressistes. No hi ha expressió més refinada de la civilització humana que l'acte de compra-venda lliure i pacífic, on i quan sigui. Que res ni ningú no pugui aturar mai el poder de la llibertat humana. La victòria, tard o d'hora, serà nostra.

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

jeje Està bé que estiguis concienciat amb el tema però potser que també ens expliquessis coses de Washington. Si t'has fet alguna americaneta, per exemple.
Per cert, quan tornes?

9:11 p. m.  
Blogger Marchelo ha dit...

Què té a veure progressisme amb imposició d'un horari comercial? Que jo sàpiga quan el PP governava els horaris eren els mateixos...

Tantes ganes tens de llegir el Harry Potter que no pots esperar unes hores a que obrin la botiga?

Sincerament,a mi com a català poc m'importa que a Madrid tinguin al Harry unes hores abans que nosaltres... crec que hi ha uns quants temes més preocupants que aquest!

Salutacions camarada!

7:45 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Marchelo, si et mires una mica l'hemeroteca veuràs que sempre he parlat del PP com un partit de centre-esquerra. A Espanya tots, repeteixo: tots, els partits representen diferents sensibilitats dins de la socialdemocràcia. Aznar, tot i ser el millor president de la història d'Espanya que conec, és el que jo anomeno un socialista per omissió. I sí, el president Bush també em sembla de centre-esquerra. Gairebé 7 anys i encara tenen el medicare, el medicaid, la guerra de l'Irak i un munt més de programes governamentals desastrosos.

12:25 a. m.  
Blogger Marchelo ha dit...

Director,

No m'havia llegit altres comentaris teus, la veritat, però això de que el PP és un partit de centre-esquerra crec que és una idea que, amb tots els respectes, no es pot sostenir. I si amb el PP no es sosté, amb el Bush encara menys. Que té a veure la guerra de Irak en ser de centre-esquerra?

El liberalisme pur no existeix enlloc, i aplicar un sistema mixte amb polítiques socials no significa automàticament ser d'esquerres, no?

9:22 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici