dimarts, de juliol 24, 2007

Interns

Escenes estivals a DC...


[Pels socialistes i altra gent que no sap angles: No robis! El govern odia la competencia!]

14 comentaris:

Blogger Jordi Coll ha dit...

Ron Paul és molt gran.

8:56 p. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

Jejejeje! No en tens una d'aquestes pancartes? M'encarrego de fer-ne còpies si vols...

12:14 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Jorge of the Tower (pels neoliberals i els qui no sàpiguen espanyol),

Quan explicaràs el teu Projecte Polític de Supressió de l'Estat del Benestar?

Vull dir, m'imagino que a part de saber buscar al Google noms de persones i cites eloqüents, hauràs pensat en quelcom més no?

12:22 a. m.  
Blogger Marchelo ha dit...

George of the Tower, has de reconèixer que té la seva gràcia... veig que m'ha sortit un competidor, ja som 2 que portem la contrària... espero que l'anònim segueixi apretant, i colaborant a que la corrent de pensament únic que teniu instaurada no us acabi explotant!

Em subscric en la pregunta sobre l'Estat del Benestar, podries fer un comentari sobre aquest hum..."projecte".

Salutacions camarades! Visca el Capità Planeta!

5:18 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Ep Jordi!

Hauries de veure aquest documental (si no l'has vist ja).

http://video.google.com/videoplay?docid=-3028847519933351566

Terriblement interessant.

11:53 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

(has de fer doble click a la URL, perquè apareix com tallada, però és més llarga del què apareix)

11:59 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Bona tarda a tots els sectaris, i a en George en particular,

M'he tornat a passar per aquí per a comprovar si la meva sol·licitud havia obtingut resposta, però veig que aquest no és el cas.

M'imagino que el Director (d'on? de què? de la Secta per a la Supressió de l'Estat del Benestar? del Club de Fans de Camilo Sesto, a qui de ben segur idolatra per afinitat política?) deu estar-hi pensant i treballant. Possiblement es tracta d'una situació nova i difícil de resoldre pel Director; nogensmenys, els altres integrants de la Secta van pujant-se al carro del "Projecte" com ovelletes enlluernades per noms com ara Becker (Boris?) i Smith (Will?), sense haver-se parat a pensar en la viablitat de tal "Projecte" i sense evidentment, adressar-li una sola pregunta. Al cap i a la fi, aquesta és la gràcia de les sectes.

Res més, el Camarada Marchelo i jo mateix restem a l'espera.

Salutacions ben cordials!

pd: Director, em sobta no veure cap referència d'en John Crowe Ransom al vostre perfil. Afegeix-lo i segur que quedarà més fashion i podràs lligar més.

3:04 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Primer: apren a fer servir els pronoms febles, anonim.
Despres: mira, celebro el teu interes en el meu blog, pero la veritat es que els teus comentaris son d'un nivell tan baix que no justifiquen que dediqui el meu temps (escas) a discutir amb tu. Si algun comentarista vol fer-ho, endavant.
[Els teclats americans no tenen accents].

4:20 p. m.  
Blogger Marchelo ha dit...

Director,

És l'últim comentari que penjo aquí (segur que ho celebraràs), perquè, al igual que passava amb el Laporteta, el teu to és insultant, pedant i de molt poca categoria.

Considero que si tens un blog en el que exposes constantment opinions provocatives i insultants envers als qui no pensen com tu (el teu profile, com ja t'he dit, no té desperdici, i és molt ofensiu), el mínim que pots fer és tenir la defèrencia de seguir el joc des del respecte, com per exemple fan l'Odalric i el Guillem. Fins ara havia parlat de broma, però veig que no tens remei.

Un moderador de blog (especialment significatiu és que et facis dir Director) ha de fer de nexe.

Em sobta que tinguis tan poca humiltat i educació en les teves respostes. Et torno a repetir que ets molt pedant, Jordi. No pares de dir que vius als EUA, felicitats, senyal de que els teus papàs t'han pagat els estudis!

Això de "Primer: apren a fer servir els pronoms febles" m'ha semblat imperdonable, patètic, lamentable, d'un nivell verduler que espanta.

Mira noi, tinc la sort de conèixer l'anònim, i et puc dir que de baix nivell en té poc... és a dir, si el seu nivell és baix, el teu encara ho és més, i t'ho puc assegurar sense por a equivocar-me.

De fet, l'anònim t'ha fet una simple pregunta que no has sabut contestar... és a dir, si afirmes amb tanta seguretat que vols la supressió de l'Estat del Benestar, perquè no la defenses? I em respondràs... perquè m'ho han preguntat irònicament, ofensivament, rient-se de mi (no m'extranya, per cert). I jo et dic: com vols que no sigui així, si cada paraula que escrius està destinada a provocar i ofendre als qui no pensen com tu?

Et penses que ja estàs llest per menjar-te el món, però si vas així per la vida te l'acabaràs fotent. I a mi em sabrà greu no poder estar, com tu, als EUA, per veure-ho.

Sort que quan vaig estudiar a la Pompeu no vaig conèixer gaires com tu...

PD: Apa, ja pots repassar l'ortografia, Pompeu Fabra... vaya tela, s'ha de ser...

6:11 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Sois todos unos fachas. Director = reina de las sabandijas! Fuego!

7:22 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Hola de nou Sectaris!

Estic totalment d'acord amb l'opinió del Marchelo i amb la del nou Anònim que s'ha afegit a la conversa. M'ha fet gràcia això de la Reina de les Sabandijas, una bona aportació Anònim 2!

Jo sí que continuaré mirant aquest blog, d'igual manera que també llegeixo Libertad Digital, diari que per cert m'extranya que no citis entre els teus preferits (potser és perquè no està en anglès i no queda bé posar-ho, no?). No sé, sempre està bé riure una estona veient lo malament que està la gent.

Doncs res Reina, que seguirè rient-me de valent amb les pallassades que escrius fins que ens expliquis el "Projecte". Suposo que el teu temps "escàs" (t'entenc, deu ser difícil ser important, m'imagino) l'estaràs dedicant a això.

Salutacions!

9:05 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Celebro constatar que ni tant sols limitacions cognitives tan severes com les demostrades en alguns dels teus comentaris no son impediment per gaudir de les meves pallassades regularment. No voldria convertir-me en un blogger elitista...gracies per la teva presencia, anonim.

9:29 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Tots contents doncs! Jo continuaré rient i tu continuaràs admiran-te a tu mateix i pensant que seràs alguna cosa aprofitable a la vida.

9:42 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Déu meu, quina chàchara! Ara només vull fer notar que la noia és lletja de collons...

6:44 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici