dilluns, de juny 11, 2007

Articles compassius

Això de discutir amb professors d'institut ja em queda una mica lluny, però també és veritat que fa gràcia recordar aquelles memorables discussions amb els típics perdonavides socialistes que diuen allò tan suat de liberalisme malentès i capitalisme amb compassió, etc. Arrel del sopar de divendres, el professor Colomer ha escrit això sobre la discussió i sobre mi. Cal recordar que és professor de català, però ja sabem que a opinar d'economia tothom s'hi atreveix. Quan tingui una mica de temps, espero que avui o demà, contestaré, violant una vegada més la meva promesa de no tornar a discutir amb socialistes si no és cobrant.

5 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Jo no sóc liberal. Tampoc d'esquerres val a dir. Senzillament, no opinio sobre economia.
Però això si, t'animo a no afluixar en el teu salvatgisme.
Si tots fóssim una mica més salvatges, la vida seria més divertida.

1:10 p. m.  
Blogger Moré ha dit...

He llegit l'article del Sr. Colomé... que vols que et digui, no s'aguanta per enlloc. Si en lloc d'usar la paraula compassió -què és tenir compassíó dels altres? reconeixer que són una merda i llançar-los unes monedes o fer-los un cirtuit nou a mida per a segones divisions?- usés la paraula justicia -i entengués que cal fer just el sistema a partir d'explicar que la justicia liberal solament arriba de la generació de la riquesa. Fa més una beca privada que instucions gratuïtes d'ensenyament depenents de l'administració. Fa més una bona cooperativa d'ensenayment controlada per institucions privades amb llocs lliures per a persones potser sense tants recursos però que no se'ls condemna a ser en una segona divisió. De totes maneres benvolgut Director és picar en ferro fred. I recorda que el liberalisme solament existeix en democràcia, el liberalisme econòmic -solament econòmic- és l'hipnotisme dels qui justifiquen dictadures.

2:11 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Bé, si no t'agraden els articles compassius, sempre et queda l'article d'avui dels Pinyols (pinyoldoliva.blogspot.com) que segur que t'encantarà (tracta d'un tema que t'és força familiar, em sembla...).


Bona tarda.

3:54 p. m.  
Blogger Jordi Coll ha dit...

Tens raó, això de l'economia és com el futbol, tothom s'hi atreveix. Per cert, l'article d'aquest professor recorda els mítics comentaris del pesat MG. Quan va dir totes aquestes coses és quan s'havia arribat a la fase del sopar en què només es pot parlar d'un tema si no se'n sap res?

11:56 p. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

Jo poso un euro a la guardiola per a pagar en Jordi i que així no trenqui la seva promesa. Ho sento, anem curts de calés! Jeje!

1:18 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici