dijous, de juny 07, 2007

ETA i ZP

ETA anuncia que trenca la treva. De Juana torna a la presó d'Aranjuez. Visca la independència política del poder judicial. Visca l'Estat de Dret.
De tota la història em quedo amb la cara de l'encarregat Zapatero. A hores d'ara no és cap secret per ningú que si aquest indigent intel·lectual presideix el govern d'Espanya alguna cosa hi té a veure el fet que el dia 11 de març fos Al-Qaeda i no ETA qui va fer volar els trens de Madrid. Pocs dubten que si no fos per la campanya progre que es va desencadenar entre l'11 i el 14 de març amb l'únic objectiu de desallotjar el Partit Popular de la Moncloa seria Mariano Rajoy i no ZP qui ocuparia la presidència del govern. Fins ara ZP ho ha tingut fàcil; amb la premsa fent-li la pilota amb una alegria que fa posar vermell i tot (amb les úniques excepcions de la Razón, el Mundo, la Cope i l'Estable) i una oposició descol·locada pel resultat electoral. A veure si s'avancen les eleccions i tenim l'oportunitat de treure'ns de sobre l'inútil integral que amb la seva irresponsabilitat i potineria ha acabat donant energia renovada a una organització criminal com ETA.

11 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Visquin els Països Catalans independents! I que visquin el PP i Federico Jimenez Losantos! Y que viva España, coi!

7:38 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

La veritat es que el article que has fet avui nomes hem fa sentir pena. Per la teva informació tots els governs de la democràcia espanyola han intenat trobar una solució dialogada amb ETA, i per mala sort sempre ha acabat igual... no se si te'n recordes quan Aznar parlava del "MOVIMIENTO DE LIBERACIÓN VASCO"
Una altre qüestió seria que volguessis a Zapatero fora de la Moncloa perque és socialista...però aquest ja es un altre tema

10:45 p. m.  
Blogger Odalric ha dit...

amb les úniques excepcions de la Razón, el Mundo, la Cope i l'Estable...

XD

11:15 p. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

Jeje! L'Odalric m'ha pres el comentari! :P

1:57 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Els socialistes no són tan soques com per a avançar les eleccions, Sr. Director. Per a evitar-ho ja han cedit a les exigències del PP en matèria antiterrorista, com el reingrés a la presó d'Iñaki de Juana Chaos, decisió que posa en evidència per enèsima vegada la feble separació de poders a Espanya.

En el PSOE saben perfectament que l'avanç de les eleccions significa una derrota gairebé segura per al seu partit. Per això només les avançaran si s'hi veuen obligats, ço és, si ETA comença a atemptar de nou.

Fascinador Estat de Dret on el terrorisme decideix qui posseïx el poder polític i aquest, al seu torn, grapeja el poder judicial tot posant-lo al servei dels seus interessos.

2:06 a. m.  
Blogger El Director ha dit...

Suposo que tothom s'adona de la ironia dels visques a l'Estat de dret i a la independència del poder judicial...

10:06 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Sr. Director, em fa l'efecte que en Dreubarik i en Xavi no s'han adonat de la ironia. Que no era prou evident?

El que no he acabat d'entendre són les seves paraules reprensives i els visques a Losantos, a Espanya i al PP... Seran reaccions a la ironia mal entesa o a les opinions crítiques amb Zapatero? Esperem que no sigui això segon.

10:46 a. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Que la Razón i tota la colla de diaris sensacionalistes (que ho són tots, ja que a Ecspanya no hi ha premsa seriosa) siguin anti-ZP no vol dir que siguin diaris seriosos en absolut ni que tinguin raó. Simplement coincideix que són anti-ZP.

De fet hi ha un greu dèficit de periodistes a Ecspanya i Catalunya... I a la vegada una gran oferta de personatges amb el títol de periodisme però amb el coeficient mental d'una rata de laboratori.

Avui han ratificat que posaran a la presó a l'Otegui per enaltiment del terrorisme... I diuen que hi ha llibertat d'expressió... Això és un acodit dolent. Sóc de l'opinió que no hauria de ser punible en absolut que una persona parli bé d'ETA o de Hitler o fins i tot de menjar-se nens petits a la brasa.

I després diuen que hi ha llibertat d'expressió...

1:59 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

La independència del poder judicial ningú la posa en dubte... només cal mirar que el fet que en De Juana entri i surti de la presó es decideix des del Govern de l'Estat. De fet, els meus "visques" anaven més aviat destinats a remarcar la gran coherència d'aquell que es declara a favor de la independència dels Països Catalans i en canvi té com a referents la Razón y Federico Jiménez Losantos. Per no parlar de José María Aznar (sí, sí... el que signava articles com a jove falangista) com a millor president democràtic de l'Estat Espanyol. Bravo.

4:25 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb dreubarik!! hi han coses que són incompatibles!!!

1:01 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Esperem que mai no necessitis l'ajuda de l'Estat ni de ningú...tot i que diuen que "por la boca muere el pez" i que "a todo cerdo le llega su San Martín"...ens veurem a classe.

5:06 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici