dissabte, d’agost 12, 2006

Platja

Avui al tarda han aconseguit arrossegar-me fins a la platja. D'entrada malament. Calor, sol, sorra per tot arreu. Horror. Més tard m'he arrossegat fins a l'aigua i he pres un bany ràpid. L'entrada ha estat bastant penosa. L'aigua segueix tenint la mania de ser freda, tot i l'època de l'any. Moviments penosos conseqüència de la impressió tèrmica. Més horror.
De tornada al campament, a les tovalloles, observem amb alegria la presència d'unes noies companyes de generació. Joves i guapes, vaja. Amb aquells bikinis absolutament sarcàstics però amb el punt just de roba per no caure en l'obscenitat i conservar una mica l'excitació de la suggestió i el misteri.
Un amic segueix l'estratègia habitual de simular coneixer-ne una. De seguida s'informa sobre què hi fan aquí. Són de Lleida, bé, catalanes. Passen 15 dies aquí. Molt bé, hi ha temps. Aquesta nit havíem de sopar a l'Aglà, al centre del poble. Serem 4 més. El deure d'ensenyar el que val la pena als forans el tenim molt clar. I acabar la nit després d'una llarga sessió de copes a la piscina de l'apartament no és una mala idea per escurar un divendres que no prometia res de bo.
Sort, doncs.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici