divendres, d’agost 11, 2006

Comencem

Vols el Pepe Montilla de president? No, bé, doncs vota Mas.
Encara queden uns mesos per les eleccions però ja toca començar a estudiar la lliçó. No ho deixéssim tot per l'últim moment i acabéssim tenint problemes.
No és qüestió de sofisticats arguments polítics, és simplement educació, bon gust. Artur Mas és millor que José Montilla, estem d'acord? Doncs no t'ho pensis més, cony.
Hi ha gent tremendament pesada que pretén llegir-se els programes de tots els partits que es presenten a les eleccions, que volen sospesar pros i contres de cada opció i en definitiva perdre quantitats industrials de temps que podrien aprofitar per fer qualsevol altra cosa més interessant i útil. Què hi farem. En aquestes eleccions que ens toca lluitar ara les coses són molt clares. Bàsicament hi ha 3 candidatures, per ordre d'estricta preferència:
Mas/llibertat i per tant Catalunya
Piqué/llibertat però Espanya
Montilla/Socialisme i per tant Cornellà
Tinguem clares, i això pot servir de lliçó 1, un parell de coses: votar ERC és votar Montilla de president, votar Saura és votar Montilla de president i a sobre que ens tanquin l'aeoroport pels ànecs de la Foixarda i ens tallin la llum per no molestar.
Sent com són les coses i amb tot el que ens hi juguem, d'aquí fins a l'1 de novembre ens hi haurem de posar forts i jo, des d'aquí, hauré de fer més articles sobre el tema dels que teníem previstos.
Vota al Mas, home de Déu, i no diguis tonteries!

3 comentaris:

Blogger Guillem Casas ha dit...

Coi, Sr. de la Torre... quina colla d'arguments se suposen que son aquests? El creia més seriós jo a vos!

Vol dir que algun lector hi haurà caigut?

I perdoni que li digui, però posar a Piqué al segon lloc ho trobo una blasfèmia i digne de condemna.

Votarem a Esquerra i creguim que això no repercutirà en vots per al passarell del Montilla.

Ja en parlarem algun dia amb deteniment.

Una abraçada!

8:26 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

primoooooooo, quin arguments més merdosos que dones.

Mas/ llibertat. jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja.

Sóc lliberal uuuuuuuuuuu com molaaaaaaaa

9:34 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Què tal Jordi, com van les vacances? Sóc l'Eduard Cuscó t'ho dic pq em sembla que sortiré com anònim i bé.., tan sols volia dirt-te què m'havia semblat el teu comentari, ja saps que de fet és el que faig quan es toquen aquest tipus de temes hehe. En primer lloc dir-te que és obvi que només de pensar que el Montilla serà president hem venen ganes de treure el dinar. De totes maneres és trist votar a algú per què l'altre és així o eixà..però avegades és el que hi ha. CyU de totes maneres sempre ens ha demostrat que a afectes pràctics des del meu punt de vista és pràcticament igual que el psc. Per mi per comensar el Pose (psc) no és ni de bon troç socialista i és que des de que ha gobernat el tripartit en polítiques socials i en la majoria de temes no ha canviat res fins-hi tot m'ha semblat increible que no s'hagi notat el canvi de tenir un partit català a un espanyol, així en clau nacionalista quasi són també el mateix..en teoria no però en la pràctica sí.. -malauradament per Catalunya esclar..-així doncs nid e bon troç hem fa por aqest socialisme d"'etiqueta" i d'altra banda veig que el contingut nacionalista dels dos partits és el mateix i és que els calers enseguen a cyu any rere any am la pasta al davant ningú se'n recorda de què volia dir nació. T'imaginaries què pasaria si tot ERC et fes cas i desaparegués l'únic partit que gobernaria amb fermes intencions de plantar cara a aquells que volen eliminar la llengua, la identitat i les poques llibertats nacionals que tenim, aquells que van en contra de la realització i projecció d'una nació que l'han espoliat fent-la pasar per lladre, l'han mostrada d'escòria davant la humanitat, l'han difamat amb falques radifòniques, l'han provincialitzat amb transports i comunicacions, que han obstruit el dret de les seves empreses a creixer per damunt de les de la resta de l'estat, que li han escuarterat la llengua que li han volgut robar l'aigua i han boicotejat els productes..etc.. L'únic partit sobiranista que hi ha al parlament és diu ERC i ningú et diu que el tripartit és torni a repetir ja que per comensar ara per ara hem sembla que no hi ha ni vots suficients i encara que hi fossin..faria falta que no hi hagues una sociovergència cosa molt probable..després de l'espectacle que va dur a terme CyU amb l'estatut acabant depressa i corrents per fer el pacte ells..ai mare..imagine't que tothome et fes cas no vull 23 anys més de gobern de CyU pq actuin de la manera que ho han fet fins ara si fossin la meitat d'independentistes que el PNV ja m'aniria bé..mentrestant es conformen votant en contra de l'etiquetatge en català, en fi et vaig deixant que mai acabaria, vagin bé les vacances ja veurem què pasarà amb el montilla potse ens enduem una sopresa i ens el treiem de sobre, salut!!
PD: per cert m'ha sobtat que la teva segona opció sigui un partit fundat per franquistes..no tens tanta por d'un espanyol anomenat montilla..no ho entenc..el PP sempre ens perjudicarà per molt neoliberal que sigui espanya aqui sempre pringarem i quedarem els últims en tot..Per mi ERC mai deixaria que hi hagués cap socialisme per molt socialistes i titelles siguin les incultes joventuts..,la nació sempre per davant!

9:45 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici