dimecres, de desembre 05, 2007

Lladres

Ahir vaig tornar a treure el sopar sentint el comunista Herrera parlant del dictamen del Consell Consultiu sobre el lloguer forçós. Ja sé que és una mesura propagandista, cheap talk per vendre al seu electorat que fan política d'habitatge quan l'únic que fan és aprovar una llei que saben perfectament que és inaplicable. Però de de totes maneres em cabreja, així que si mai em faig prou ric compraré tants pisos com pugui i els faré precintar tots. Sí, tinc mil tres-cents quaranta pisos buits, i què? A aquests extrems caldrà arribar per ensenyar als comunistes què vol dir propietat PRIVADA.

15 comentaris:

Blogger Juli Surell ha dit...

Si algun dia ets ric i tens mil tres-cents no sé quants pisos tancats serà senyal de que ets imbècil. No sé d'economia, però tant de capital fotent-se de fàstic em sona a heretgia. A no ser que et sobrin 600 milions d'euros per jugar, cosa que veig molt difícil.

De tota manera, tu, al màxim que pots aspirar és a que en Sostres et deixi menjar de les seves engrunes, fantasma.

3:39 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Juli... a veure quan entens que si el senyor de la torre arriba a l'absurd és per il·lustrar-nos que, precisament la llei que van proposar les deixalles comunistes, es, també absurda; potser que n'aprenguis doncs d'economia...

l'Estudiant de 2n d'economia a la UB

4:40 p. m.  
Blogger Juli Surell ha dit...

$$$$$$$$$$$$$, no sé si t'has adonat que jo agafo el seu absurd, me'l passo pels collons i contesto el que em surt de la polla. Quant a lo d'estudiar economia, ja no ho necessito, vaig pensar que era més productiu, per a mi, és clar, fer-me funcionari. Estudies unes opos durant un curs acadèmic i obtens un sou de mes de 2.000€ mensuals per la resta de la vida. Que estudiï economia qui vulgui; total quan acabi haurà de treballar la tira d'hores en una consultora o alguna cosa per l'estil per 1.200€ al mes i quan es cansin d'ell li fotran una cossa al cul i al carrer.

Ja us ho fareu, espavilats.

5:10 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Oh sembla que el senyor Surell, ha abandonat el seu caire poètic que reflexa el seu primer comentari, per anar de pseudo-pragmàtic. Doncs mira noi, si no vols estudiar economia, almenys informat, abans de fer el ridícul posant comentaris petulants i fal·laciosos. Creu-me absten-te i no t'humiliaran. Pel que fa a allò de funcionari... que vols que et digui, vols cobrar 2000€ tota la teva vida? Ves a fer fotocòpies doncs i a menjar-te els nostres impostos ESPAVILAT, i si t'agafa una depressió als 40 anys, perquè creus que has malgastat tota la teva vida fen la mateixa fotocòpia cada dia, i portant cafès (això si, 2000€ oh!) no t'estranyi, ets tu qui ha decidit fer unes OPOS! ara bé no m'insultis a mi ni a altres per tenir més ambicions que no pas passar-me la vida fent fotocòpies (portant cafès, escalfar cadira etc etc) i menjantme el pressupost del país. Miri, deixi'ns estar, que mentre vostè fa de funcionari, jo intentaré fer una empresa o dedicar-me a la política (política de debò eh, no pas fer de funcionariot!), i contribuir a aixecar el país, i intentar desincentivar la desídia dominant(ignoro que vol fer el senyor delatorre amb la seva vida). Vagi a treballar a LaCaixa a una guixeta, o cobri de l'atur, però no ens molesti. Per cert, no cal que hem contesti, ja que no entraré en el joc "d'interpel·lació-esmena" I li dono un consell, (que diria que ja li e donat, però reitero) deixi de fer el ridícul! ;-)

5:25 p. m.  
Blogger Juli Surell ha dit...

Mira, no t'hagués contestat, però com que em dius que no ho faci...

La depressió dels 40 ja fa anys que l'hauria d'haver passat. Del tema fotocòpies i cafès només dir-te que veus moltes pel·lícules: les fotocòpies estan externalitzades i els cafés se'ls va a buscar cadascú (5 minuts de relax sempre s'agraeixen). La cadira sí que l'escalfo.

Tot això que dius que vols fer, em sembla fantàstic: el dia que demanis una subvenció potser ens veurem a banda i banda de finestreta. Tot i que pel l'ús de paraules com ara interpelació i esmena i la teva referència a dedicar-te a la política crec que potser acabaràs sent el meu cap.

Apa siau.

P.D.: Suposo que lo de "política de debó" no vol pas dir que et vulguis fer membre d'Iniciativa, oi?

5:49 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

"El drama literari és sempre el mateix: és més difícil descriure que opinar. Infinitament més, en vista de la qual cosa tothom opina."

Josep Pla i Casadevall

6:10 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

Espero i desitjo un govern lliberal que foti fora el funcionariat.

7:17 p. m.  
Blogger Jordi Coll ha dit...

Reserva set pisos per poder fer demagògia a un pis diferent en funció del dia que sigui.

9:33 p. m.  
Blogger Juli Surell ha dit...

Això no ho veuran pas ni vostè ni els seus néts, sr. Xevi.

Com que no feu por (no poden fer por quatre arreplegats amb deliris de grandesa) feu molt de riure. Segui així, que jo us vigilo.

6:53 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Es una quimera un món sense funcionaris... Els FUNCIONARIS, SON NECESSARIS.
Un món sense departament públic, es una entel·lèquia, que NO es liberal. El que si que es liberal, és procurar que els funcionaris es dediquin a treballar, i no ha escalfar la cadira, i si algú no és eficient, al carrer, vaja com una empresa privada.
Ami el que no em sembla be es que la gent s'hi posi per mandra, i desídia, perquè no te ganes de fer res. El funcionariat ha d'existir, i tenir qualitat!

Per cert Surell, amb les teves desqualificacions xarones, no vas enlloc, i prefereixo tenir deliris de grandesa que no pas ínfules pragmàtiques que disfressen mandra, deixadesa i negligència. (No se si es el teu cas, tot sigui dit)

9:14 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Pd. el que si que espero veure, es un estat català, no se si d'esquerres o de dretes, o liberal (que jo el prefereixo liberal) això és irrellevant, el primer que cal aconseguir, és un estat, després la batalla ideològica.

"Avui el país, demà la independència"

9:19 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

al tema dels funcionaris hi ha una solució. No se'ls pot acomiadar, però es pot aplicar la mobilitat geogràfica. Personalment proposo que aquells que no rendeixen, s'enviïn a Cèuta o Melilla...

7:57 p. m.  
Blogger Odalric ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

12:32 a. m.  
Blogger Odalric ha dit...

1.- Jo votaré per qualsevol que digui que eliminarà els funcionaris.

2.- Jo un Estat català rotllo Chávez (aka tripartit) no el vull ni regalat.

3.- El Juli Surell gasta una ironia de qualitat que em fa patir/somriure.

4.- Un liberal no se sent obligat a treure rendibilitat a un actiu (els tropocents pisos buits). Fa amb la seva propietat el que li rota sense complexos ni obligacions d'altri.

5.- La llei aquesta del lloguer és pròpia del totalitarisme i l'ignorància.

6.- On és la sorpresa? Que no sabem qui ens governa?

7.- Sort que ha guanyat avui el Barça.

12:55 a. m.  
Blogger Josep (sl) ha dit...

Aquesta llei és clarament incostitucional, entra en la teva propietat i vida privada.
Injusta, Perquè les cases de la Cerdanya i les masies l'Emporda queden excloses de la llei.
A part d'inaplicable càldria un exèrcit de funcionaris per controlar-la i no ressol res. També vaig explicar com era de burlar-la i com feta la llei feta la trampa.
El comunistes són uns sers tronats, "torrats" i anacrònics.

10:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici