diumenge, de maig 13, 2007

Colorado

Colorado Springs, Colorado. Al peu de les Rocky Mountains per posar punt i final a l'exili america. No saben com disfruto veient els llocs i parlant amb la gent que fan que homes com Ronald Reagan o George Bush presideixin els Estats Units. El taxista que em portava de l'aeroport comentava que mai no votaria una dona de presidenta, tot i que amb Condoleeza Rice podria fer una excepcio i que Bill Clinton es un criminal perque venia secrets nuclears als comunistes. Tot aixo en menys d'una hora d'haver aterrat...no puc esperar a dema. God Bless America.

5 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

És normal que amb l'arroç fagi una excepció: és el primer home blanc disfrassat de dona negra.

I vaja, a mi també m'agrada Colorado, pel que dius. Gràcies a aquests votants, a EE.UU. se li veu el plumero, demostra el seu veritable tarannà i cada dia l'Imperi de l'Engany se'l creu menys gent.

No sóc progre, ni d'esquerres ni socialdemòcrata, però si contrari a la política "intervensionista" nord-americana arreu del món. Per tant, m'agrada que retrassats mentals com el president actual governin (de cara a la galeria) la potència mundial, perquè així el seu intervencionisme global és igual de funest que amb els demòcrates al poder, però almenys actuen sense eufemismes, mostrant l'horror sense vergonya. I a partir d'aquí, que cadascú es posicioni on vulgui, però això si, sabent el que realment passa i els motius (també reals) pels quals passa.

12:01 p. m.  
Blogger Raül Alcón ha dit...

Bon viatge Director!

Ja es veu que ara tens lectors que saben el que realment passa i els motius (també reals, només faltaria) pels quals passa.

8:59 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

I els accents, maco?

12:09 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

helena, estimada, els teclats nord-americans no tenen accents i com pots comprendre no m'emporto l'ordinador a les rocalloses. A vegades em pregunto com hi ha gent tant pesada...

4:27 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Pensava que els americans eren perfectes...

12:53 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici