dilluns, de juny 16, 2008

Supply-siders

Sempre els dic que no hi ha res millor que començar el dia llegint les pàgines d'opinió del Wall Street Journal, sense complexos:

"In the early 1980s, Ronald Reagan embraced the ideas of a small group of economists dubbed "supply-siders." They argued that lower taxes and slimmer government would stimulate growth, enterprise, harder work and higher levels of saving and investment. These views were widely ridiculed at the time, dismissed as "voodoo economics." Reagan did succeed in lowering some taxes. But a Democrat-controlled Congress weakened their impact by raising government spending sharply, resulting in large budget deficits."

Confesso que encara no se m'havia acudit culpar als demòcrates dels dèficits estratosfèrics de l'era Reagan. És evident que cada dia s'aprenen coses noves, especialment si un està subscrit al WSJ.

3 comentaris:

Blogger Jordi Coll ha dit...

Jaja! Vaja, també en volia fer un post. El millor del cas és que això de "vodoo economics" ho va dir el que seria el seu VP.

3:26 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

a veure què en penses d'aquest estudi sobre les relacions Catalunya-Espanya... http://www.laplaza.info/file/6753151BA6F549A6

2:06 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Benvolgut Sr. Director:

Sabem que vostè no cobra per escriure i que, per tant, no pot guanyar-se les garrofes publicant opinions en un bloc d'Internet. Entenem, doncs, que vulgui dedicar el seu temps a d'altres activitats amb més potencial de generació d'ingressos presents i futurs (cost d'oportunitat, Economia 101).

Un prec irracional, Sr. Director. Podria obviar aquests irrebatibles arguments econòmics i escriure més sovint? Catalunya, per mor del socialisme que la tenalla, fretura que opinants joves i liberals com vostè estiguin molt més actius.

Mercès.

11:07 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici