dilluns, d’abril 14, 2008

Comença la legislatura

"Lo dije aquí y lo reitero, mientras yo sea presidente no habrá trasvase del Ebro"

José Luís Rodríguez Zapatero, Saragossa, 2 de març de 2008.
Sembla ser que són a punt de començar les obres de la tuberia per portar aigua de l'Ebre cap a Barcelona. I el cas és que aquest progre mentider, si em permeten la redundància, va rebre 11 milions de vots a les últimes elecciones generals. En anglès diuen "Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me".
Per cert, mentre escric això arriben bones notícies d'Itàlia: Berlusconi guanya. No és que jo en sigui gaire partidari, per mi no és més que un polític de centreesquerra com qualsevol altre, però quan no tinc suficient informació per formar-me una opinió prou sòlida sobre un tema, faig servir la senzilla regla de defensar sempre allò que emprenyi a un nombre suficient de progres. I, evidentment, el Berlusconi passa el test amb nota.

3 comentaris:

Blogger @JoakimVivas ha dit...

Estarem distrets amb la Carmencita!

11:09 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

3:43 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Ets un lliberal fill de la grandíssima puta. Si em permets la redundància, és clar.

6:06 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici