dijous, de juny 12, 2008

Radicalisme liberal?

La vicepresidenta De la Vega parla de la situació econòmica a Espanya:
"Sin embargo, sólo hay que estar atentos a la realidad y mirar sin anteojeras ideológicas para darse cuenta de que el origen de la situación actual está precisamente en ese radicalismo neoliberal que algunos proponen."
"(...) ese modelo que algunos proponen como solución, donde el bienestar público ha quedado en entredicho por la desmesura en la búsqueda del interés privado."
A veure, Maria Teresa, qui és exactament que proposa solucions neoliberals? Vull noms i cognoms. No m'ho crec; mira que em faria il·lusió eh, però sóc conscient que no és més que el de sempre, xerrameca esquerranosa per satisfer els votants irracionals sobre els quals descansa el poder en partitocràcies com l'espanyola.
I això del "radicalismo neoliberal"? És broma o què? No es deu referir a la versió una mica més descafeïnada del socialisme que defensa el PP, suposo? Creguin-me que la diferència és tan petita que queda fora de l'espectre percetible pels sentits humans.
Després treu això de les "anteojeras ideológicas". He rigut molt, de veritat. Vostè parla de "anteojeras ideológicas" sense posar-se vermella? Després de dir que la crisi actual és culpa del "radicalismo liberal" d'altres èpoques?

2 comentaris:

Blogger Carlos ha dit...

Doncs jo veig prou clar cap a on apunta quan diu "radicalisme liberal". Parla de tots els organismes que continuen sense voler regular el mercat financer, culpable, entre d'altres coses, de la crisi actual. Evidentment amb altres factors també importants. El radicalisme liberal és un dels responsables de la recessió mundial o de la crisi alimentària. I té noms i cognoms. Des de partits polítics passant per governs, intel·lectuals o organismes internacionals.

12:12 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Després utilitzes bolis encara menys descafeïnats... No et reconec

10:28 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici