dilluns, de març 10, 2008

Quatre comentaris

1. Cal reconèixer que són molt rucs tots aquests de l'esquerra que no milita al PSOE. ERC i Iniciativa, sobretot. Tota la campanya amb la cantarella aquesta de frenar la dreta i ai ai, que vindrà l'home del sac i plam, el PSOE els envia al grup mixt a tots plegats. Bravo. Suposo que pretenien lluitar contra les temptacions abstencionistes del seu electorat, però del seu esforç mobilitzador se n'ha beneficiat gairebé exclusivament...el PSOE. Què esperaven?

2. Prova de la distància entre els polítics i els seus electors és que els capos socialistes són llestos, molt llestos. Han venut la moto a la massa irracional que el PP crispa, que el PP atia la por, la desconfiança, el pessimisme, etc. El súmmum del cinisme és vendre tot aquest discurs mentre penges cartells com aquell del "Si tu no vas, ellos vuelven" amb siluetes tarantinianes de fons. I tenen la barra de dir que el PP fa el discurs de la por? Sí, què passa? I l'elector de cervell estàndard que s'alimenta exclusivament de tòpics (garant de l'hegemonia sociata) s'ho empassa sense protestar. Genial.

3. Noti's que excloent Catalunya, el PP guanyaria les eleccions (aquesta vegada per 2 diputats). O el que és el mateix, Catalunya fa la diferència, Catalunya és, en última instància, la responsable de donar quatre anys més de govern a aquest mentider compulsiu. Avui és d'aquells dies, com el de la macromanifestació contra l'enderrocament de Saddam Hussein el 2003 a Barcelona, o l'1 de Novembre del 2006 a peu d'urna, en què no és fàcil sentir-se orgullós de ser català. De fet, si pogués me n'anaria demà al matí cap a Nova York sense pensar-m'ho i sense cap remordiment.

4. I res, una bona notícia per acabar: els comunistes d'Izquierda Unida es queden pràcticament fora del Parlament. S'imaginen tota la política social, feminista i medioambiental que podran impulsar? Visca!

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Quin fatxa que estàs fet, tio.

1:35 a. m.  
Blogger Jordi Coll ha dit...

Anava a fer un post semblant; m'estalvies feina. Vas veure la cara dels d'IC-V quan estaven valorant els resultats dient que estaven contentíssims per haver aguantat i, pam!, van perdre el segon diputat? Oh, fabulós. Moment Mastercard.

Tres setmanes, ja falta menys.

10:16 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Jordi, et pago el viatge a Nova York.
No tens ni idea del que dius.

7:40 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Doncs sí, el diumenge va ser d'aquells dies en els que vaig sentir vergonya de ser català i això que al teu costat sóc/semblo d'esquerres. Tot plegat té collons ens en anirem de farra am les nuevas generaciones a rajar dels sociates. Com a mnim a les juvetuts del pp hi ha ties bones. La pregunta és el dia que aquest país funcioni ke treuran.. tots els diputats? Pq de moment ho han fet de putu cul. Potser quan en sàpiguen guanya la CUP o UNC per majoria absoluta. Som el país més esquisofrènic del món: gent de dretes catalana votant partits espanyolistes d'esquerra, per no aprlar d'erc..
Estic per immolar-me al carrer nicaragua 77, qui sapunta.

10:07 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici