dissabte, de març 08, 2008

Uns i altres

Quina sort que té el president Zapatero de tenir una oposició així, francament. Després d'haver-se carregat l'Estat de Dret asseient-se a negociar amb els assassins de l'Isaías, sembla que avui no hi haurà massives concentracions davant les seus del PSOE acusant al president i als seus sinistres sequaços d'assassins, criminals, culpables (i no ho dic pel GAL, aquesta vegada). Si hi ha concentracions de repulsa, no crec que els dirigents del PSOE hagin d'escapar-se com puguin davant dels intents d'agressió de la massa irracional, com suposo que recordaran que els va passar al Piqué i al Rato a Barcelona, fa 4 anys. Diuen que el govern del PP va mentir aleshores, que va intentar amagar que l'atemptat era dels musulmans i no dels bascos? No és veritat, una cosa és mentir i l'altra equivocar-se, però a més, home, què volen que els digui, el del PSOE no és que mentís ahir, es que s'ha passat 4 anys mentint sense descans sobre això i sobre tota la resta.
I no es posa vermell el ministre Rubalcaba quan declara, després de tot, que l'única certesa que poden tenir els assassins és que acabaran davant dels tribunals? Després d'haver donar ordres al fiscal general i als jutges, mentre parlava amb els terroristes, d'aplicar la llei 'tenint en compte les circumstàncies del moment'?
En fi, els deixo, per acabar i acompanyar-los en aquesta jornada de reflexió, amb les justes paraules del César Vidal ahir a La Linterna:
"Zapatero tendió la mano a los asesinos y mintió a los ciudadanos. Es justo que por su irresponsabilidad, indecencia, falta de escrúpulos y mentiras Zapatero pague su comportamiento. Y es justo que suceda en las elecciones del 9 de marzo. Usted es el culpable, señor presidente."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici