dimarts, de febrer 19, 2008

Bush, ZP

“On behalf of the American people, I hereby recognize Kosovo as an independent and sovereign state. I congratulate you and Kosovo’s citizens for having taken this important step in your democratic and national development.”
George W. Bush, 18 de febrer de 2008.
"España no va a reconocer el acto unilateral proclamado ayer por la Asamblea kosovar porque no consideramos que respete la legalidad internacional."
Miguel Ángel Moratinos, ministre socialista del govern d'Espanya, 18 de febrer de 2008.
Se'n recorden de quan l'argument de la legalitat internacional també servia als socialistes espanyols per anar contra la determinació nord-americana d'acabar amb el dictador Saddam Hussein? I el paral·lelisme Irak/Kosovo no me l'invento jo:
"El Gobierno español siempre ha defendido el respeto a la legalidad internacional: lo defendió cuando decidió retirar sus tropas de Irak y lo defiende ahora cuando se trata de una secesión de Estado"
L'esmentat ministre socialista, també.
Per cert, se'n recorden també d'aquella idea zapateril d'estar al costat de l'eix europeu, de França i Alemanya, etc? Doncs bé, saben quins països han acompanyat Espanya en la seva posició aquesta vegada? Ja els ho dic jo: Xipre, Grècia, Bulgària, Eslovaquia i Romania. Tots exemples de sòlida tradició democràtica.

3 comentaris:

Blogger Moré ha dit...

Si afegeixes que els comunistes també estan al costat de les tesis espanyoles solament pq veuen banderes dels USA

http://www.kaosenlared.net/noticia/52555/kosovo-como-panama-e-israel

el darrer que quedi que apagui el llum, quinà engúnia de gent

3:57 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Et falta Rússia!

12:48 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Això és més conjuntural que res creu-me..vull dir no li hem de fer massa cas. Vénen eleccions, hi ha empat tècnic i qualsevol gilipollada pot decantar aquest estat, i amb això està tot dit. Si el PSOE es posicionava a favor de la independència de kosovo el pp ho hagués aprofitat, pq estem en campanya (no quan montenegro). Si guanya el PP una setmana després dirà que la independència és legítima i si guanya el psoe igual, els uns per quedar bé amb els de mes enllà del bassal i als altres pels teus amics eurpeus. Als nacionalistes també els anirà de perles quan això passi per poder-se fer la victima uns mesets mes i no haver de pensar gaire més mentre ultimen els pactes.

1:48 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici