dijous, d’abril 19, 2007

Eudald Carbonell

El senyor Eudald Carbonell (arqueòleg d'un cert renom) fa por. Avui parlava a la Vanguardia de la necessitat de perseguir els enemics de l'espècie...que segons sembla són aquells que encara discuteixen sobre si estem o no destrossant el planeta. Una de les seves respostes, literal: 'Hemos de perseguir a los enemigos de la especie. Los que están al servicio de los intereses económicos (?) y que pasan por encima de los intereses de la especie'. Esgarrifós. L'entrevista és plena de barbaritats que permeten entreveure una mentalitat poc menys que feixista.

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

És familia meva per part de mare =)

Pero el pots criticar tot el que vulguis, quasi no el conec.

2:18 a. m.  
Blogger Guillem Laporta ha dit...

Jordi! Em pensava que només llegies premsa americana!

2:56 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Existeix un bon article de Nozick explicant els motius de perquè els intel.lectuals (o si més no els "de lletres") s'oposen al capitalisme. No serà que tots els funcionaris són d'esquerres? Es pot ser funcionari i ser liberal?

10:17 a. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

Vaig llegir l'entrevista i hi deia barbaritats, coses difícils de creure i també veritats. I la veritat que hi vaig trobar és la d'afirmar que encara tenim molts primats que ronden per la terra amb figura d'humans. Ho sento, no puc negar aquesta sentència.

9:58 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici