dijous, de gener 11, 2007

Tarda

Tarda a la Borders de Washington Street, al costat de l'Old City Hall. Amb temperatures inferiors als zero graus, com les d'avui, aquesta llibreria és una autèntica delicia per passar-hi la tarda. De fet és essencialment una biblioteca on si vols pots comprar els llibres. Tot està preparat perquè llegeixis tant com vulguis a dins mateix; fins i tot hi ha, a l'interior, una franquícia del Seattle Coffee amb butaques i taules, com un Starbucks. Omples la tauleta de llibres i quan te'n canses els pots deixar allà mateix i el personal els torna al seu lloc. I no ho dic pel meu conegut free-riding, està previst així.
A banda d'això, el fons de la llibreria és una autèntica meravella, avui em dedico en especial a la secció d'economia, inacabable. Llegeixo Nothing is Sacred, del professor Robert Barro: el millor són els retrats personals dels col·legues amb qui ha conviscut durant la seva carrera, personatges com Gary Becker, Robert Mundell, Larry Summers, George Stigler, Robert Lucas i lògicament Milton Friedman.
També tinc ocasió de fullejar un dietari d'Ayn Rand impossible de trobar a Barcelona. Crida l'atenció el llistat de consells que oferia quan treballava de guionista a Hollywood per evitar la propaganda comunista a les pel·lícules. Don't hire Reds.
Abans de marxar compro The Bostonians, de Henry James. Volia que fos aquest el primer llibre que compro aquí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici