dimarts, de setembre 26, 2006

Comentaris

" Definitivament crec que aquest noi, que intenta fer d'articulista, es un imbecil consagrat, felicitats, ho has aconseguit. Una persona que es creu intel·ligent unicament perque porta la contraria (sense cap rao, i sense cap agrument vertaderament justificable) a la gent no es pot considerar com a tal, una cosa bona es que pensa per si mateix, encara que no estigui del tot encertat. Crec que l'autor porta un socialista dintre seu, tant que presumeix de ser proamerica i antisocialista,un cosell, no fer cas de la persona que sigui lectora d'un unic llibre, com es el cas d'en jordi, perque te el risc de que s'et tanqui la ment i no veure mes enlla del teu nas. "

Un usuari anònim penjava ahir aquest comentari aquí. He pensat que la millor manera de contestar era exposar-lo al ridícul públic a la pàgina central del blog, seguint l'admirable tradició medieval d'exposar aquells que havien comès determinats delictes a l'escarni públic, immobilitzats i traient només el cap per un forat a la fusta de manera que tothom pogués propinar-los insults i escopinades a discreció. Feia dies que no llegia un text tant summament mal escrit i m'ha fet fins i tot gràcia que des d'aquesta absoluta incompetència se'm qüestioni res. Llegint-lo entre rialla i rialla se m'ha acudit la idea de donar premis al cap de l'any als comentaris publicats a l'Estable. Hi inclouré diferents categories, per descomptat: el més ben escrit, el més intel·ligent, el més pilota, el més graciós, el més llarg, el més curt, el més avorrit i finalment, com a categoria d'honor i fora de concurs, aquell que permeti saber amb tota seguretat i fora de tot dubte raonable que qui l'ha escrit és un complet analfabet incapaç de posar les comes al seu lloc o de mantenir una mínima coherència en un text de 4 ratlles. És a dir, a tu.
Els premis encara s'estan negociant, però per aquest últim ja avanço que li cediré un dia l'espai del meu blog perquè hi escrigui un article sencer, tamany Din A4, sobre allò que li sembli. Si amb 4 ratlles ha estat capaç de perpetrat tal atrocitat, no vull imaginar-me què passarà amb tota una pàgina. Pot ser molt divertit.
Només espero, per acabar, que no tinguis més de 12 anys, nano, perquè la meva cosina petita et podria fer classes particulars de redacció. Si no tingués res millor a fer, és clar.

8 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

"Ja ja ja" se sent retronar per tots els carrers propers a la plaça major mentre una multitud de gent, presenciant l'esperpent fet comentari i se'n riu, i jo, en plè dret li llenço un tomàquet a la cara, lamentant no tenir a mà cap vegetal més dur.

10:50 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Realment lamentable, aquest xicot

10:55 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Espero que em toqui algun premi.

11:27 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

""Ja ja ja" se sent retronar per tots els carrers propers a la plaça major mentre una multitud de gent, presenciant l'esperpent fet comentari i se'n riu, i jo, en plè dret li llenço un tomàquet a la cara, lamentant no tenir a mà cap vegetal més dur."

Ja tens premi pel comentari més pilota (tot i que encara cal que escrigui el Director de les lleixes, que normalment deixa el llistó ben alt).

11:31 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Tot i que et considero soberanament idota, he de dir que ara tens raó: qui ha escrit la crítica te greus problemes amb la sintaxi.

11:36 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

El Director de Les Lleixes, és a dir, jo mateix, em proposo efectivament candidat a aconseguir el premi al cometari més pilota de l'any. Ara bé, tu, valent "usuario anónimo", et podries guanyar, amb no gaire esforç, un petit racó del llibre Guiness en diverses categories que no cal esmentar per respecte als lectors de l'Estable.

Guillotinada popular a la plaça.

1:26 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

El que també demostra una ben subtil intel·ligència és això que et posin al bell mig del poble per a que t'escupin i t'insultin i, en comptes de donar un parell de bons arguments per a defensar-te -cosa complicada en el teu cas- encara facis enfurismar més les hordes de gent ansiosa per plantar els seus residus pulmonars al teu rostre.

7:55 a. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

Pobre xicot... m'ha arribat a fer llàstima i tot. A vegades val més callar, company.

Jo també desitjo que la excusa sigui que tens menys de 12 anys i que t'has volgut "passar de tonto" perquè obviament passar-se de llest és quelcom que tu no aspires a fer.

I jo, de retruc, em considero candidat al premi "el comentari més llarg" crec recordar grans parrafades de les meves a l'Estable. Però no descarto fer la pilota amb quelcom millor que un simple: "Brillant". O fer un comentari tan curt com un: "Sí/ No".

Salutacions cordials.

10:34 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici