dissabte, de setembre 16, 2006

Reaccions

Per aquestes declaracions ja tenim els musulmans una altra vegada enfurismats. La tesi del Papa no em sembla cap insult a l'Islam, francament. Simplement exposa la contradicció entre Déu i l'ús de la violència o la guerra santa. La cita de l'emperador Manuel II servei només per apuntar d'on va sorgir aquesta reflexió del Papa, però en cap moment es fa seva la cita.
Una altra cosa és que una colla de musulmans odiïn Occident en general i el Papa en particular com un dels seus màxims representants i aprofitin qualsevol lleu referència a la seva religió per embestir una vegada i una altra contra nosaltres. Tampoc es pot dir que n'esperés massa d'aquelles ments pre-il·lustrades, jo. El més trist, però, és veure la humiliació a què s'autosotmeten els progressistes locals, abaixant-se els pantalons una vegada i una altra i posant en seriós perill la seva salut física de tant ajupir-se i agenollar-se i de tant moviment de vaivé a mitja cintura dels fanàtics islàmics.
Aquest matí mateix he patit múltiples vòmits intel·lectuals mentre intentava empassar-me l'editorial de "El País" i afortunadament ja no em quedava res per treure quan he topat amb el de l'"Avui". Ja seria hora que es deixessin estar d'aquests absurds tòpics progressistes, almenys al diari de casa, per l'amor de Déu, que encara prendrem mal algun dia.

1 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

El Papa ha guanyat un adepte mes aquesta setmana. I es que, realment, el que mes dol son les baixades de pantalos com tu molt be apuntes.

Com a comentari gracios, dir-te que no nomes al QUE fotent titulars ridiculs. Ahir circulava per Londres un rotatiu amb el seguent enunciat: POPE IS ON THE ROPES.

Bestial.

10:20 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici