divendres, de febrer 09, 2007

Schröeder treballa

Es comenta per Brussel·les que l'excanceller alemany, el sociata ecopacifista Gerhard Schröeder, freqüenta la ciutat més sovint que mentre ocupava el càrrec. Oblidada la nefasta gestió al capdavant del govern de Berlín, molts potser el recordaran per la seva ferotge oposició a la intervenció internacional per rellevar Saddam Hussein del poder; guerra de l'Irak si volen. Un altre que també marranejava molt aquell 2003 era Vladímir Putin, conegut també pel seu activisme pacifista.
El cas és que els dos activistes per la pau, el medi ambient i els bons costums globals van signar, el setembre del 2005, la creació del projecte Nord Stream (Corrent del Nord). La infraestrctura és una joint-venture germanorussa, liderada per la gasista kremliniana Gazprom, per fer circular gas rus cap a Europa pel mar del Nord. La firma va venir un mes escàs abans que la nova cancellera Merkel prengués possessió.
El cas és que l'excanceller, pocs dies després d'abandonar el càrrec, va fitxar com a Chair of the Shareholder's Commitee de...Nord Stream, i és clar, ara es passeja per la capital comunitària en qualitat de lobbyist en favor de la seva nova empresa davant els antics col·legues, coneguts i saludats.
Un alt funcionari comunitari comentava: "How nice of him to come to Brussels. Isn't he an employee of Mr Putin these days?". És que ha canviat alguna cosa?

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Estàs caducat, noi. Vols ser més papista que el Papa i caus en posicions estridents. La teva ideologia consisteix només en portar els tòpics a l'extrem? Resultarà molt graciós dir tot això però evidentment no tens cap mena d'idea de les conseqüències del q prediques.

En aquests sentit, et recomano que llegeixes ''la visita del inspector'', J.B. Priestley.

Per altra banda, m’agradaria molt que enviessis un correu amb algunes de les teves dissertacions a un dels teus referents, el senyor Xavier Sala i Martín. Si per casualitat et contestés, si us plau, comparteix la resposta amb tots nosaltres.

7:01 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Amb molt de gust ho faria si tan ell com jo tinguéssim tant temps per perdre com tu. Sempre m'han fet gràcia els anònims misteriosos que patrullen la blogosfera sentant càtedra i recomanat llibres amb aquests aires de suficiència, no ho deixis!

7:14 p. m.  
Blogger Odalric ha dit...

L'ètica de la esquerra oficial es posa en evidència tan fàcilment...

10:52 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici