dilluns, de febrer 05, 2007

Hooligans i incentius

Els New England Patriots, l'equip de fútbol americà de Boston, van perdre les semifinals de la NFL fa deu dies, precisament contra els Indianapolis Colts, que acaben de guanyar la Superbowl fa un quart d'hora.
Vaig veure l'últim partit dels Patriots amb els companys de pis: tota una experiència a base de buffalo wings, Budweiser i crits desesperats.
Ahir em confessaven que no eren capaços de decidir-se entre els Colts i els Bears (Chicago), indiferència que em va fer preveure un vespre tranquil, avorrit fins i tot, sense la cridòria, l'excitació del partit de fa deu dies. Anava errat per una senzilla raó: www.sportsbook.com .
Els companys havien invertit aquest matí centenars de dòlars, distribuïts en múltiples i curioses apostes relacionades amb el partit d'aquesta nit. Els crits, insults i xiscles diversos del Chris a cinc minuts del final, final d'un partit sobre el resultat del qual fa 24 hores es declarava del tot indiferent, m'han semblat un retrat d'allò més acurat d'aquestes coses, com la passió per uns colors, que és costum dir que no tenen preu. 200 dòlars, gràcies.

2 comentaris:

Blogger Raül Alcón ha dit...

He rigut molt, amb aquest post.

Tota la raó, 200€, la qual cosa, ara que hi penso, em fa recordar un altre teu article brillant que a continuació reprodueixo:

(...)

vs

200€.

Salut amic meu.

3:03 p. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

Jejejej!! Molt bó. Cada vegada més americanitzat, eh, Jordi!

2:46 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici