dilluns, de juliol 13, 2009

Reinserció

El pensament socialdemòcrata, si em permeten la drecera lingüística oximorònica, ofereix sovint anècdotes divertides. Els opinadors ortodoxos, per una banda, tenen per costum alliçonar-nos sobre les bondats de la reinserció dels delinqüents i el dret que té tothom a una segona oportunitat. Molt bé. No és que a mi m'importi gaire això de la reinserció (de fet se me'n refot) però ja em sembla bé posar una camisa de força ben gruixuda a la justícia governamental, si em permeten una altra vegada l'oxímoron. El cas és que reaccionen indignats, els autèntics socialdemòcrates, gent sofisticada que no es deixa arrossegar per instints tan primàris com la venjança, quan algú parla de la cadena perpètua o de la pena de mort. Acusen de feixistes (no acostumen a tenir gaire vocabulari) a qui no s'agenolla immediatament davant l'altar de la mítica reinserció. Silenci respectuós. Preneu i mengeu-ne tots, que aquest és el progrés fet paraula.
Molt bé.
I amb aquestes arriba el jutge Chin, condemna Bernard Madoff a passar-se 150 anys en una gàbia propietat del govern (per si algun socialdemòcrata no és capaç de fer els càlculs: hi passarà la resta de la seva vida) i la carraca sociata de sempre corre a celebrar-ho. - Coi de banquers sense escrúpols, Massa poc! - comenten els ex tèorics de la reinserció.
Volen dir que si l'home, enlloc d'un frau financer a gran escala, hagués fet volar pels aires un edifici ple de gent, les ganes de reinsertar-lo que deuen sentir les ments socialdemòcrates a banda i banda de l'Atlàntic no s'haurien fet sentir amb una mica més d'insistència?

17 comentaris:

Blogger Salvador ha dit...

Fa molt més mal al sistema un estafador estil Madoff que un terrorista fent volar un edifici ple de gent. El primer li treu credibilitat i posa en evidència que totes aquestes històries d'autorregulació i mans invisibles del mercat no són més que romanços per no dir oximorons.
En canvi el terrorista sempre pot servir de pretext per a alguna invasió d'algun país, com molt bé saben els txetxens, els afganesos o els iraquians, cosa generalment beneficiosa pel sistema que com a conseqüència del pillatge fet al país envaït augmenta la capitalització.

10:41 p. m.  
Anonymous Tocamelsous Burrot ha dit...

Sr. Director, em sembla que li ha patinat la neuroneta, amb el tema de la defensa socialdemòcrata de la reinserció. Jo diria que, dut per la seva tírria anti-tot-el-que-no-sigui-prou-liberal-pel-seu-gust ha obviat un aspecte fonamental de la reinserció defensada pels seus denostats socialdemòcrates. La reinserció defensa la segona oportunita UN COP COMPLERTA LA CONDEMNA. Que es defensi la reinserció no implica que no es demani l'acompliment de la condemna ni que no s'estigui content de que els delinquents vagin a la presó. Una altra història són les reduccions de la durada de les condemnes, que de bén segur a vosté també se li en refoten, com a mi.
I ara un consell gratuït, cortesia de la casa: no deixi que els seus prejudicis li enmascarin la realitat; pot acabar xocant-hi.

11:49 a. m.  
Anonymous Liberal ha dit...

Home, jo crec que la carraca socialista del règim xinès i nord-coreà hi creuen poc, en la reinserció.
El mateix passa amb la resta de tirans estatistes.

Aquest post, apart de ser inusualment simple per al que ens té acostumats el seu autor, fa pudor a vulgar sectarisme progre.

4:16 p. m.  
Anonymous Llepamelcul Cagat ha dit...

Tots junts: Donem una segona oprtunitat al Director perquè amb aquest post ens ho posa massa fàcil per a deixar-lo per terra... DE LA TORRE REINSERCIÓ! DE LA TORRE REINSERCIÓ!

6:42 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Sí, Burrot, però resulta que si et condemnen a cadena perpètua (o a 150 anys de presó, que ve a ser el mateix i més si tens més de 70 anys com és el cas del sr. Madoff) aquest període de què parles, el d'un cop complerta la condemna, el passes en unes circumstàncies poc proclius a la reinserció social: el cementiri. És per això que molts progres estan en contra de la cadena perpètua i és per això que són inconsistens quan celebren que el Madoff es passi la resta de la seva vida entre reixes.
Ho entens ara o la neuroneta tenia el dia lliure, avui? Mira-t'ho demà, a veure si hi ha més sort.

A l'altre erudit: aviam, jo he dit, fixa-t'hi bé perquè és important, que és inconsistent estar en contra de la cadena perpètua i celebrar la condemna del Madoff. Jo he vist i sentit sociates catalans fer-ho. I també n'he vist que no ho fan. Fins aquí em segueixes? Seguim doncs. Si un sociata (sigui del Prat de Llobregat o de Pyongyang) NO està en contra de la cadena perpètua, doncs aleshores no és inconsistent que celebri la condemna del Madoff. Suposo que aquest és el cas dels comunistes de la Xina i de Cuba. Aquest post, per tant, i com és capaç de comprendre qualsevol persona amb un nivell d'instrucció bàsic, NO parla d'aquesta gent (que tenen molts altres problemes que mereixen posts, però no la inconsistència, almenys en aquest cas). Confio que el vulgar sectarisme anti director no sigui un obstacle per entendre-ho.

10:17 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Director, no et preocupa que només et llegeixin i et comentin "progres socialdemòcrates"? Què deus fer malament per només rebre insults?

Pobre noi. Segur que ets el típic pardillo ressentit, freak i sense amics...el marginat de la classe, víctima potencial de bulling, vaja. I ara clar, t'has de refugiar en la wikipedia i internet per intentar que la gent et respecti, no?

No t'hi escarrassis; aunque la mona se vista de seda, mona se queda.

De fet...haig de reconèixer que per desgràcia tinc la mala sort d'haver-te conegut, i puc assegurar que ets el tio més pardo que conec!!!! si ja fas pena amb el blog, més pena fa veure't el careto, ets lleig amb ganes!!!!! jajajaj

11:08 p. m.  
Anonymous Tocamelsous Burrot ha dit...

Ostres, sr. Director, em pensava que el post anava de reinserció i ara resulta que hi barrejes el tema de la cadena perpètua i els anys de compliment de la condemna. Com que no m'agraden els tasteolletes mononeuronals pedants, i menys si tasten olles per fugir d'estudi, deixo aquest debat.

8:14 a. m.  
Blogger El Director ha dit...

Jeje. Perquè reinserció, cadena perpètua i anys de compliment de condemna són conceptes que no tenen cap relació, oi, Burrot?

12:43 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Estic cansat d'aquest pensament socialdemòcrata ! És hipòcrita.
La majoria tenen un nivell cultural ínfim i ens costen tants diners. No proposaria construir cambres de gas per gasejar-los a tots. Però no hi hauria alguna forma d’aïllar-los perquè no contaminin les discussions intel•lectuals de un cert nivell ?

Està clar que no tots tenen la culpa, hi ha alguns que són idiotes (des de que van néixer), però altres saben que estan en fals que el tema es mantenir les aparences i continuar aprofitant-se del “sistema”. Per aquests potser si que se’ls podria deixar caure una “cadena perpètua” amb qualsevol excusa !

Sort tenim d’un blog com aquest. A Catalunya hi ha pocs liberals i masses sociates. Jo els enviaria tots al Sàhara a veure si fan profit amb el seu progressisme carrincló. Els podríem enviar llogant un petroler de Repsol, una motxilla i apa a ser solidaris amb els més desvalguts , però no fent servir els nostres diners sinó la seva suor i segur que tornen de dretes i com cal !!

Vull animar al Director a continuar la seva tasca CATALUNYA ET NECESSITA !!!

4:01 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Més que no pas al Sàhara, jo els enviaria a Cuba o Corea del Nord, que són els seus referents. Allà tastaran realment el que significa l'estatisme totalitari (perdó per la redundància)i la donada pel cul que implica.

7:47 p. m.  
Anonymous Llepamelcul Cagat ha dit...

Doncs jo agafaria, us treuria tots els diners que teniu vosaltres i els vostres papes, i us deixaria enmig de Manhattan... Ja veurieu això del somni americà com n'és de divertit!

8:54 a. m.  
Blogger Noctas ha dit...

Ahhh de la Torre, magnífic post i magnífiques respostes les teves. Endavant crack!!!

2:48 p. m.  
Anonymous LOM ha dit...

Tindría més possibilitats de progressar a Manhattan sense un duro que aquí amb la secta socialista mangonejant-ho tot.
O sigui que si el cagat té collons per treure'm els diners, que tingui collons per venir a cara descoberta que li explicaré com les gasto jo amb els totalitaris com ell.

6:43 p. m.  
Anonymous LLepamelcul Cagat ha dit...

LOM, no sabia que des de la pressó tinguéssiu accés a internet... o és que ja t'han reinserit?

Et veig una mica agressiu, ja t'has près la medicació? Pensa que sinó els de la condicional et faran tornar cap a dins...

Tens raó, cada dia surt als diaris dels EUA homeless que han acabat fent la seva pròpia empresa... ah, no, suposo que em parlaràs de biaix i que tots els sense sostre als Estats Units són uns borratxos o estan guillats (et recomano que no confonguis correlació i causalitat)

Total, que els bancs de NY t'esperen ben calentonets per aquest hivern... ja veuràs com progresses!

5:43 p. m.  
Anonymous LOM ha dit...

Cagat ignorant en grau superlatiu, ets un pobret feixista amb pàtina esquerranosa, que es pensa que té un retrat robot de la meva persona.
No tinc cap dels tòpics que m'atribueixes sobre la gent sense recursos de Manhattan. I certament és una ciutat on si no tens diners no tens la xarxa pública d'assistència que tens aqui. Però tens altres assistències.

Però tinc amics que han progressat allà i sé el que m'expliquen, i el que he vist amb els meus propis ulls.

Cagat, apreta l'esfínter home, de tantes coses que t'hi fiques no hi ha manera que retinguis la merda que portes dins i fas taaanta pudor!!!

LOM.

P.D.
(Si, a la presó on sóc hi ha internet)

12:43 p. m.  
Anonymous Curr Ximenis ha dit...

"No confondre correlació i causalitat".

Gran cagat, torna de vacances quan puguis, que entre el Director i tu em feu riure a cor que vols!

Ja que veig que domines l'art del concepte, com els veritables soldats de l'Exèrcit Català de Pekin.

Crec que has passat de soldat ras a sargent xusquer. A partir d'ara t'anomenaré Sargent Cagat amb tots els respectes.

11:21 a. m.  
Blogger Odalric ha dit...

Pq no falla mai que les hordes progres s'ofenguin tan fàcilment quan se'ls belluga una mica els conceptes que consideren intocables?
Director, m'he fet un fart de riure. No afluixis! (i records!)

8:03 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici