dijous, de gener 25, 2007

Regidora hipòcrita?

Diuen que les paraules de la regidora Mayol ('estic més a prop de l'okupa que de l'especulador, 'els okupes són la punta de llança de la lluita contra l'especulació', etc) són hipocresia tàctica, propaganda electoral. La sobrevaloren, em temo que s'ho creu de veritat.
En general, pel que fa als polítics d'esquerres, encara no he resolt el debat entre hipocresia calculada i estupidesa com a explicació del perquè defensen el que defensen.

6 comentaris:

Blogger Odalric ha dit...

En aquesta amanida, jo sempre hi afegeixo molta dosis d'ignorància...

7:35 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

La gran mentida de l'esquerra. E més greu, que hi hagi gent que s'ho cregui, que la defensin i que, a més a més, la vulguin entendre.

10:31 p. m.  
Blogger Guillem Casas ha dit...

Jo, pel que fa a les polítiques de dretes, encara no he resolt el debat entre si tenen ganes de fer pura demagògia o si senzillament son ganes de tocar els collons.

11:50 p. m.  
Blogger Julio ha dit...

Contestan al regidor, crec que ser del Reïal Madrid vivint a Barcelona es una analogia prou vàlida que explica el fet de ser jove i de dretes.

12:46 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

jordi, avui al www.fotolog.com/adrye, és per tu!

feliços 20 altre cop!

2:10 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

La mateixa hipocresia que dius que gasta la Mayol (qui no la coneixia encara? qui és l'hipòcrita en escandalitzar-se ara?) és la que fa que t'aguantis d'empeus després d'una farra a Boston, i és la mateixa que et paga la carrera (i les farres).
Un mediocre més que vaga pels carrers de la Unió Mediocre i Hipòcrita.
Qui n'és el Rei?.

4:15 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici