dimecres, de desembre 27, 2006

Relats de l'esquerra catalana

CiU proposava la supressió de l'impost de successions, una mostra més del neoliberalisme de la formació catalanista, a parer de P.
P té 75 anys, jubilada, progressista de tota la vida. No vol votar Convergència perquè diu que són de dretes. P té un pis de 300 metres quadrats al centre de Barcelona, un xalet a la muntanya i diverses hectàrees de terrenys, propietat de la família des de sempre.
P és conscient que es fa gran i recentment ha decidit, prèvia consulta amb el gestor, donar la nua propietat de tot el patrimoni al seu únic fill. Ella es queda, per si de cas, amb l'ús de fruit.
I perquè tot aquest muntatge? Fàcil: per esquivar l'impost de successions.

5 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Farlopa convergent, mas president!

2:08 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Perdoni Director:

Vostè coneix la proposta de reforma de l'Impost de Successions del govern d'Entesa?? La proposta és simple: eliminem l'impost per a famílies de classes baixa i mitjana, i sempre que sigui per a familiar directes, i, per contra, mantenim l'impost per als grans patrimonis.

D'aquesta manera, aprofitem l'habitatge de la gent humil, però els grans patrimonis paguen la seva part a l'Estat.

L'única cosa que m'agradaria que la proposta incorporés és que es prohibeixi el fet de poder traslladar el patrimoni a d'altres comunitats d'Espanya on no es paga aquest impost.

Salut i bon treball!

4:29 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Primer de tot, si es transmet la nuda propietat també tributa per ISD.

Segon, la reforma de l'impost d'ISD del tripartit és una farsa (igual que el tripartit en sí)no eliminen res només pugen una mica els mínims exempts (és a dir, misèria). I els grans patrimonis, com sempre no paguen ja que ho instrumenten en societats que estan bonificades el 95%. En resum, com sempre qui paga és la classe mitjana.

9:26 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

mas president!

12:20 a. m.  
Blogger Raül Alcón ha dit...

I on s'escapa la justícia en el supòsit que els grans patrimonis tributin i els petits no?

2:24 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici