dilluns, de setembre 14, 2009

El meu referèndum

Avui, diumenge, he dedicat el dia a fer totes les compres importants que havia de fer per instal·lar-me al nou pis. Ja els he explicat alguna vegada que quan sóc als Estats Units miro de comprar només els diumenges, si pot ser a la nit, mentre penso en la misèria del toc de queda comercial català.
Sobre això d'Arenys, a mi aquestes pallassades em fan gràcia perquè ajuden a minar la credibilitat de les estructures governamentals entre els ciutadans i això sempre pot anar bé. Ara, a mi el que em faria il·lusió de veritat seria una demostració d'odi a l'estat, a la pròpia idea de l'estat, especialment en la seva versió socialdemòcrata, tan formidable com la d'ahir a Washington. S'imaginen 50.000 persones baixant el Passeig de Gràcia cridant a favor de l'abolició de l'educació i la sanitat públiques? Permetin-me que em posi una mica tendre, només d'imaginar-m'ho. Ja saben que sóc molt sensible. Algun poble amb ganes de cridar l'atenció s'hi vol apuntar?
I un referèndum a Llavaneres o a Sant Vicenç de Montalt preguntant als seus empadronats quin hauria de ser el tipus màxim de l'IRPF?

8 comentaris:

Anonymous Tocamelsous Burrot ha dit...

Espero amb delit que aribis als 80 anys i t'hagis de refiar de l'ajut del altres per viure. Serà interessant veura que n'opines de les rucades que escribies a un bloc que tenies quan eres jovenet.

12:37 p. m.  
Anonymous I el Sostres et té per intel·ligent? ha dit...

I només per pensar en "la misèria del toc de queda comercial català" vas a comprar els diumenges a la nit? Doncs sí que ets influenciable, no et veia tan xitxarel·lo.

1:53 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Suposo que no cal ser gaire intel.ligent per entendre la diferencia entre "fer X per Y" i "fer X mentre Y".
I despres hi ha el tema del sentit de l'humor, pero aixo ja vindra mes endavant.

4:24 p. m.  
Anonymous Llepamelcul Cagat ha dit...

Proposo que fagis un referèndum amb la següent pregunta:

Creieu que el Sr Director és un "notes" i un "flipat"?

SI

NO

Em pregunto que guanyaria?

4:32 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Si, no es mala idea. A tu a La Caixa ja et donarien festa per venir a votar?

4:57 p. m.  
Anonymous Tocamelsous burrot ha dit...

Crec que hauria d'haver-hi la possibilitat de votar per correu perque jo ja m'he gastat els dotze dies d'assumptes propis i no puc fer cap més festa (tret que les votacions fossin durant un pont). Ja direu el què.

8:03 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Seria un espectacle preciós veure una Tea Party al Passeig de Gràcia. Però els EUA va ser fundat amb la idea de rebel.lió contra els impostos del Regne Unit, i el cas català és molt diferent. Els europeus poden estar taxats fins la sacietat i encara creuran que això té un efecte positiu en la societat. Tenen la mentalitat de "government knows best", i el que hi ha a Barcelona són "tea parties" comunistes.

1:01 a. m.  
Anonymous Llepamelcul Cagat ha dit...

Juas! Tot depèn de si és vinculant... encara que veient les teves preferències, no me'n refiaria gaire del vot a distància, no fos cas que passés com amb Florida, especialment tenint en compte que ets un flipat.

7:55 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici