dimecres, de gener 07, 2009

Notes de les vacances

Més d'acord amb la meva ganduleria per escriure, aquí tenen alguns apunts de les meves vacances nadalenques ben lluny de la gàbia socialdemòcrata:Ja veuen quin sidral s'està organitzant a Washington.


Aquí tenen la meva preferida, que ja és a l'armari:Els horaris d'obertura d'un supermercat-drogueria de Manhattan el dia 1 de gener:


No cal dir que un dels lobbies més influents a Catalunya, el del petit comerç, no té tanta força als Estats Units...i com ja he dit alguna vegada, Manhattan no sembla precisament el retrat de la ciutat fantasma a què la llibertat d'horaris comercials ens abocaria inexorablement segons una pila d'opinadors i polítics peninsulars.


I abans de marxar una visita, en plena crisi, al megamall de Crossgates, a Albany. No hi ha com tenir un mercat laboral flexible:En fi, l'enveja de sempre i fins a la propera.

2 comentaris:

Anonymous Alvaro ha dit...

Des de quan tens una camar de fotos???

Noi, ja saps que ets benvingut sempre. Quan vulguis ets pots plantar per aqui. T'aviso pero que et quesdares amb ganes de mes. Aixo es la ostia...

Una abrac,ada y bon any de nou! ;)

9:52 p. m.  
Blogger Efrem ha dit...

Ep! No sabia que tenies bloc, ja t'anava llegint a Can Sostres i ara mateix t'afegeixo a la llista de blocs per anar-te visitant. Estic segur que tens moltes coses interessants a dir!

Salut i bona entrada d'any, amb tots nosaltres, en la "gàbia socialdemòcrata" xD!

5:24 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina d'inici