dimecres, de gener 21, 2009

Doctor Sebastián

El ministre Sebastián ens demana que consumim productes espanyols per salvar 120.000 llocs de treball. Molt bé. Crec que és important per l'Europa que tan li agrada al president Zapatero que aquestes declaracions creuin els Pirineus i debilitin una mica més, si és possible, la imatge exterior d'aquesta gran bossa d'escombraries polítiques que gràcies als vots dels catalans ocupa el govern d'Espanya.
Una proposta com la del ministre pot explicar-se a partir de dues hipòtesis diferents (tres si comptem la possibilitat que et surti aquest conjunt de paraules fent soroll a l'atzar, però la probabilitat és molt i molt petita), que de forma molt estilitzada vindrien a ser les següents: 1. ets un ignorant o 2. tens molta mala hòstia. I el cas és que Miguel Sebastián, a diferència de tots els altres ministres (potser amb l'excepció de Pedro Solbes), no és cap ignorant en economia: va fer el doctorat a la Universitat de Minnesota al costat de grans mestres de la ciència econòmica, així que disculpin si els descobreixo una vegada més la sopa d'all: els sociates tenen molta mala hòstia.
Seria interessant conèixer la reacció que tindria aquest senyor o el president que batrà tots els récords d'atur a Espanya si algun ministre alemany suggerís el mateix als seus conciutadans. En fi, ja veuen en què queda tota la comèdia europeista d'aquests individus. Si almenys algun votant fos prou irracional per informar-se abans de votar...

1 comentaris:

Blogger Raül Alcón ha dit...

Gràcies per descobrir-nos de nou la sopa d'all. Cal que algú ho vagi fent.

10:33 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici