dimecres, d’abril 25, 2007

Naturalesa humana

Tarda de lectura i feina a casa, finestra oberta per gaudir de la primavera que finalment sembla que s'ha instal·lat a Nova Anglaterra. Concretament devoro un article de Steven Pinker al New York Times sobre les bases biològiques del comportament: cervell i consciència, cos i ànima, etc. És el tema que més m'interessa últimament, després de la supressió de l'Estat del Benestar. El cas és que a mig article en Chris, un dels meus companys de pis, entra parlant per telèfon, exultant: - Sí, sí, 88.000 dòlars nano! He guanyat 88.000 dòlars, bé encara falten 5 minuts perquè tanqui la Borsa però ja està fet- Trasbalsat, abandono immediatament l'última metàfora genial del catedràtic de Harvard i tot just el Chris despedia la trucada que el començo a interrogar sobre el que acabo de sentir.
Més tranquil, m'explica que es tracta d'una simulació que tenen amb els companys de la classe de finances. No són diners de veritat. Alleujament. Naturalesa humana.

3 comentaris:

Blogger Moré ha dit...

Sí, és una reacció molt humana. Ara depèn de tu que la ensinistris per a bé. L'enveja i l'ambició no són dolentes mentre no et destrueixin.

Recorda que sempre hi ahurà algú millor que tu, i al final sempre hi ha D'u

10:21 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

jajajajaja

Molt bo!!

11:23 a. m.  
Blogger Raül Alcón ha dit...

Tu ves llegint articles, que el Chris aquest ja sap com s'ho ha de fotre, per guanyar 88.000USD!

Per cert, veig que efectivament el Nucli Dur va ser tan poderós com per retenir l'arribada de la primavera a Nova Anglaterra fins la seva partida.

4:30 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici