dilluns, de juny 08, 2009

Han tornat a guanyar

Si les eleccions d'ahir haguessin servit per escollir els 135 diputats del Parlament de Catalunya, la cosa hauria anat de la següent manera:

Tripartit: PSC 53, ERC 13 i IC-V 7. Total: 73. Recordin que la xifra màgica que els mantindria oberta la porta dels Audis i de la llotja del Camp Nou és de 68.

Socialdemòcrates fora del Tripartit: CiU 36, PP 26.



5 comentaris:

Blogger Unknown ha dit...

Assimila-ho: Catalunya és sociata

11:37 p. m.  
Blogger Moré ha dit...

Eleccions a Europa: Sumis com sumis, Catalunya perd.

En clau Catalana:

Si sumem els partits espanyols PSOE-PSC +PPC +ICEUa Catalunya perd. Si sumem els partits catalans CiU+ERC Catalunya perd -Catalunya no és nacionalista?, Si sumem els partits d’esquerres i totalitaris PSOE-PSC+ERC+ICEUa Catalunya perd. Sumem com sumem Catalunya perd de totes les maneres possibles.
És veritat que els altres han baixat molt, és veritat que CiU de Mas ha pujat; però no arriba a res, no il·lusiona. I és que pocs ens encreiem de veritat que CiU pot tornar a guanyar les eleccions nacionals -sí en minoria-; Mas va abocar CiU a la impossibilitat de governar si no és amb majoria absoluta -no té amb qui pactar-. I tot això per haver incapacitat els pactes de CiU per governar. Madí, aquest cúmul d'ineficàcia, ha portat Mas a triomfar pírricament per dues vegades, triomfs que se sustenten en majories que no permeten governar i frustren el país. Després de aquestes eleccions Catalunya necessita anar més enllà. Cal un nou liderat, foc nou per a Catalunya. Un bon dia CiU va llevar-se “catalanista” i va deixar de dir-se nacionalista, semblava que li feia vergonya definir-se , i definitivament va perdre; perquè quan deixes de dir-te el que ets perds. Què vol dir ser catalanista? Que li/ens agraden els catalans? És tan ambigu com idiota el terme. Jo sé el que vol dir ser nacionalista; qualsevol altra cosa es , amb perdó, fer el passarell per amagar-se i que no porten enlloc més que la derrota.
La clau no és el poder a Catalunya, la clau és la mateixa supervivència de Catalunya; i per això calen noves estratègies i eines.

En clau espanyola:

Sumeu i solament hi ha dos diputats per defensar Catalunya? Voleu més gran derrota?

En Clau Europea:

Encara creieu en l’Europa de les "Regions" que potenciarà el contrapoder als Estats que permeterà que el català es reconegui, que Catalunya s’alliberi i que... mentre guanyen tots els partits més centralistes? Sí? Esteu de broma, no ?

Catalans comenceu a pensar en vosaltres mateixos, altra cosa és assumir la derrota, això sí, DERROTA amb bones paraules, però amb tota l'ànima.I els pobles sense ànima, moren.

6:58 a. m.  
Blogger Pau Labró Vila ha dit...

Veig que has tingut en compte les circumscripcions (les quatre províncies) i el sistema d'Hondt. Bona feina

11:49 p. m.  
Blogger Xevi ha dit...

La dura realitat: la gent de Catalunya és idiota.

10:16 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

jajaj que rabiós! em sap greu que la gent no voti a la falange com t'agradaria...tanoca!!!

10:54 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici