dimarts, de febrer 20, 2007

La Convergència ecologista

Vergonyosa carta del Guardans avui a la Vanguardia, que llegeixo gràcies a un comentari igualment lamentable del Campuzano al seu blog (on ve a qualificar de ridícul l'article de XSM sobre el canvi climàtic). La història de sempre: aquesta Convergència socialdemòcrata i ecologista, la preferida per tots els socialistes que no cal dir que no els votaran mai. Cada dia tinc més ganes de quedar-me als Estats Units.
La capacitat argumentativa del senyor Guardans (ara entenc perquè és eurodiputat) em recorda aquells debats d'institut de fa uns anys, quan havíem de suplir coneixements amb fórmules buides, ridícules, pedants. O aquells professors, també a l'Institut, que pretenien passar per col·legues, allò de sóc un més, i acabaven que tothom se n'enfotia, incapaços de tirar la classe endavant.
Als EUA tenen un nom pels Republicans que tot el dia juguen al progre simpàtic. En diuen RINO, Republican In Name Only.
S'accepten propostes per batejar aquests simpàtics ecoconvergents.

4 comentaris:

Blogger Marçal Girbau ha dit...

Ahir el senyor Campuzano va votar a favor de la proposta d'IU-ICV d'obrir el debat de l'eutanàsia. Això també és ROIN (m'agrada més així, sona a "ruí")?

2:04 p. m.  
Blogger Pedro ha dit...

Ciu és un partit catalanista, per tant posa els interessos del país i els seus habitants per davant de qualsevol cosa, el país està en una crisi tant profunda i en un estat tant preocupant que no podem prescindir de ningú, a Ciu hi ha de cabre tothom que vulgui el millor pels catalans.

Imagina't que sóc un comunista recalcitrant, que sñoc maoista o pitjor, que defenso Pol Pot com no m'estranyaria que fes l'animal irracional del tal Girbau, però poso els interessos del país per davant les cabòries malatisses del comunisme. Què he de fer? Votar Icv?

11:44 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Home jo et recomanaria que votéssis CiU i demanessis hora a cal metge el més aviat possible, hi ha bons tractaments avui en dia...

1:37 a. m.  
Blogger Pedro ha dit...

Ep, no parlava per mi.

12:39 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici