dijous, de febrer 08, 2007

Enganxines

He descobert la Patriot Shop. Molt original tot, sobretot les enganxines. N'aniré penjant sovint, n'hi ha de brillants.Tanta xerrameca amb el dia dels cèrvols, el dia de la dona maltractada o el dia de les foques antàrtiques, s'agraeix que algú tingui la idea de commemorar una cosa amb cara i ulls.

11 comentaris:

Blogger Raül Alcón ha dit...

Visca!

3:02 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

He d'entendre que una dona maltractada no és una "cosa amb cara i ulls"? Cal tenir en compte que són persones que han viscut una situació on la llibertat d'un altre s'ha imposat a la seva, i em sembla que això és prou seriós perquè siguin considerades més que una cosa sense cara ni ulls. No?
Evidentment espero que algun dia deixi de celebrar-se el "dia contra la violència domèstica", perquè això voldrà dir que el maltracte entre familiars (les dones no en són les úniques víctimes, també hi ha maltractaments de dones a homes i fins i tot a nens o gent gran) haurà acabat.

7:33 a. m.  
Blogger Marçal Girbau ha dit...

Espero que el senyor Jordi estigui d'acord amb la proposta "liberal" de legalitzar el consum i el tràfic de drogues, que el Conseller d'Interior va proposar. És així, oi??

I doncs, en cas afirmatiu, em podria explicar per què la dreta catalana i espanyola (tota) s'ha mostrat tan contrària, si tan liberals són?

12:22 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Evidentment, Marçal. Però tu d'on has tret que la dreta (suposant que se'n pugui dir així) catalana i espanyola és liberal? El PP i Ciu són el que jo dic socialistes per omissió: tants anys al govern i encara tenim educació i sanitat públiques...

5:25 p. m.  
Blogger Guillem Laporta ha dit...

JA TINC BLOG!

GUILLE

6:12 p. m.  
Blogger Marçal Girbau ha dit...

Ah, és clar, no recordava que als EUA no hi ha RES públic, res... I encara és pitjor: cada cop tot és més privat! I tant! I el senyor Keynes, britànic, no va ser mai llegit ni practicat, oi, als EUA?

6:13 p. m.  
Blogger El Director ha dit...

Això se suposa que refuta que la dreta catalana i espanyola no és liberal, l'únic que deia al comentari anterior?

6:20 p. m.  
Blogger Marçal Girbau ha dit...

No, això refuta que la dreta mai és liberal, perquè no és quelcom que sigui exclusiu de Catalunya ni d'Espanya, sinó de tot el món, en tant que, fins i tot, en el país més capitalitzat (com molt bé tu en fas gala) això és com ho descric.

7:10 p. m.  
Blogger Marçal Girbau ha dit...

Perdó, he tingut un petit lapsus. El que refuta és la creença que la dreta és liberal, això és, que la dreta mai ha estat ni serà autènticament liberal, ja que sols és liberal en allò que li interessa.

7:11 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Marçal: com també passa a l'esquerra, dins la dreta hi ha diverses tendències i mil matisos ideològics. D'aquí que els conceptes "dreta" i "esquerra" comencin a estar una mica caducats.

7:56 p. m.  
Blogger Odalric ha dit...

Potser soc raro però jo em considero liberal i no em considero ni d'esquerres ni de dretes...

9:46 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici