dimecres, de febrer 21, 2007

Déu els cria i ells s'ajunten

El FT informa de l'última genialitat de l'alcalde comunista de Londres, en Ken Livingstone (Ken the Red, li diuen), en estreta col·laboració amb el president Hugo Chávez.
Es veu que el president veneçolà va signar ahir un acord per subministrar petroli amb un 20 % de descompte als transports metropolitans de Londres, que segons l'alcalde antisemita (recorden que va ser suspès de feina i sou fa uns mesos pels seus comentaris contra els jueus?) es traduirà en bitllets a meitat de preu pels 250.000 londoners dels barris més pobres.
Fins aquí poca cosa a dir, els busos aniran com llaunes de sardines però en fi, tampoc els deu importar massa.
Però segons explica el FT la contrapartida és que Londres haurà d'enviar els seus experts en transports públics a Veneçuela perquè ensenyin als seus homòlegs de Caracas els secrets del funcionament d'un sistema de transports eficaç. Molt bé, i qui ho paga això? El contribuent britànic. I a partir d'aquí el que emprenya és la propaganda que l'alcalde saddam husseinista (recorden quan va insinuar que George Bush era pitjor que Saddam Hussein?) aprofita per fer. Ahir va gosar dir que la mesura, sorgida a instàncies d'Hugo Chávez, s'emmarcava en la 'feina que el president veneçolà està fent per combatre la pobresa arreu del món.' [Glopegin aigua després de vomitar]
No senyor, aquí qui pagarà els bitllets pels pobres de Londres no serà el senyor Chávez i el seu petroli sinó el sofert contribuent britànic, encara que sigui indirectament finançant els cursos (i se sospita que ajuda d'altres tipus) als senyors del metro de Caracas.

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

oooo quina pena que hema fa....xDDDD

8:55 p. m.  
Blogger Guillem Laporta ha dit...

Sabies que l'imbècil del Livingstone ha posat uns cartellets al metro de londres aconsellant els seus ciutadans que no tirin de la cadena si van a pixar? Es veu que així vol evitar el consum d'aigua...

1:02 a. m.  
Blogger Odalric ha dit...

Apa... ara els falta AIGUA a Londres?

8:24 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici